-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Marciu - no ale progesteron przynajmniej w normie!! no wiedziałam ze tamten wynik to jakies nie porozumienie! Ja własnie ide drzemac bo spie na stojąco!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak zrobi to wam zrobie zdjecie
... Na wizytę w końcu mnie nie przyjął bo powiedział, że nie ma sensu bo tam 40 osób czeka w kolejce... Założył mi drugą kartę ciąży - w szpitalu - i tam mnie przyjął jego kolega i wypisał receptę. Po zwolnienie też mam iść tam. A do połowy stycznia żadnej wizyty z moim prowadzącym nie mam :/ Chyba, że się uprę i pójdę do niego prywatnie ale mam jakieś takie poczucie, że robię to na siłę, eh..
. Miałam wziąć oliwkę Bambino ale jakoś mi dziś zbyt intensywnie pachniała
a Nivea Baby była w promocji, więc wzięłam tą Nivea. Był też balsam Ziaja Mama przeciw rozstępom i się zastanawiam....A Wy czym smarujecie brzuszki? 

. Lekarza to już raczej zmieniać nie chcę w połowie ciąży. Tym bardziej, że ten, na którego chciałabym ewentualnie zmienić to jego ordynator !! głupio by wyszło...hehe. Ale też nie mam pewności, czy byłabym zadowolona... Ten mój i tak załatwił mi szybką wizytę w poradni szpitalnej (a inne pacjentki czekają ok. miesiąca). Tylko, czy ja mogę mieć 2 karty ciąży w poradniach na NFZ ????