• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasiu popoludniu niby maja byc, wkurza mnie ze taka sieciowka jak diagnostyka nie ma maszyny do robienia progesteronu i wysyla probki do wawy :no: Jakby nie mogli sie z kims na miejscu dogadac

No u mnie wyniki sa tego samego dnia, podbrane do 10 - wyniki ok 13, pobrane 10 -12 - wyniki ok 16! ale badania nie sa wykonywane w placówce diagnostyki gdzie chodze tylko kurier przyeżdza własnie o 10 i 12 i je gdzies zawozi.

Witajcie! Pozdrawiamy wszystkie ciotki ;))) DSC_4882-2a.jpg U nas czas pędzi niesamowicie, cały czas jest mnóstwo rzeczy do ogarnięcia, ale daję radę. Myślałam, że będę miała większy problem w nocy, bo ja śpioch jestem niesamowity (przy Kacprze miałam problem żeby się dobudzić;;))) a teraz jest ok. Mały ładnie śpi, zaczeliśmy się dokarmiać, bo przecież ma apetyt za trzech,a ja bieda nie wydalam :P

Załączniki

• DSC_4882-2a.jpg
    DSC_4882-2a.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Ashlee sliczny Szymus :-)

mam wyniki i w diagnostyce wyszlo 40,1 czyli spadlo ale nie wiem co to bylo za zawirowanie no nic bede teraz brala zastrzyki prze dwa tyg i bedzie dobrze..... Mam nadzieje . Jak ja dzisiaj sie fatalnie czuje tzn jakby minktos nogi chcial powylamywac ze stawu biodrowego i pokluwa mnie tu i tam i generalnie poszlabym spac a tu dzisiaj dzieci musze pilnowac brata .....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry