reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Jestem juz po wizycie...... Krystianek wazy 768 g byl glownka do dolu i jak to doktorek powiedzial nosem w lozysku i jest ksiazkowo ten sam wiek ciazy z om i usg. Co do glukozy powiedzial zeby wyeliminowac slodycze i uwazac.

Witam weekendowo :*

Marcia
cudny masz ten swoj domek dzidziusiowy :))) Krystianek ładnie sobie rośnie, fajnie że wizyta udana i możesz być spokojniejsza :)

Kasia to teraz bedziesz miec cieplutko po remoncie, malutka bedzie zadowolona jak sie urodzi i bedzie ciepelko :) Trzymam kciuki za wizyte;)

Karola, Basik jak tam ciezaroweczki? Mam nadzieje ze wszystkie poczatkowe dolegliwosci Was ominal :)

Emalia wiesz ze dalej trzymam mocne kciuki!!! Jestes dzielna, dajesz rade i w koncu nagroda przyjdzie tez do Ciebie :)

Butterko, Nanncy jak tam w Was?

A tak na wesoło:
CIĄŻA – Demotywatory.pl

Marcia super ze progesteron ladny ,poweidz mi Kochana w jakich masz jednostakach wynik,ja w srode robilam bete i poziom progesteronu i moj progesteron to 58 nmol/L Beta 2153 IU/L,nie wiem czy ten progesteron nie za niski??? w poniedzialek mam wizyte u lekarza.

Ashele nie chce zapeszac ale brak u mnie mdlosci i haftow:-)i niech tak juz zostanie:tak:

pozdrawiam Wszystkie nasze dziewczyny i spadam do pracy,pa,patki..............

Basik ja robie progesteron w ng/ml a twoj wynik w przeliczeniu na moja jednostke to 18,212 bo to trzeba 58* 0,314 . Powiem tak moja ginka powiedziala by ze to ciut za nisko ale spokojnie z tego co pamietam annie na poczatku miala cis kolo 12 i zobacz jaka Nela sliczna i nie brala zadnych lutein i nie miala plamien. Ja mialam na poczatku cos 17 wiec jeszcze mniej .Wydaje mi sie ze to jest kwestia tego czy przed ciaza mialas problem z progesteronem tzn. Za krotka pfaza lutealna, plamienia przed okresem itd bomja mialam caly czas szopki z plamieniem. Na tym etapie ciazy gdzies do 14 tc funkcje produkcji progesteronu ma cialko zolte dopiero potem z czasem wykrzatalca sie lozysko i ono przejmuje ta funkcje wiec jesli w tej kwestii jest wszystko dobrze nie powinno byc problemow. Tu masz linka z normami wg naprotechnologii » Archiwum bloga Poziom progesteronu w ciąży - normy (progesterone levels) » Naprotechnologia Wrocław

Ashlee, dziękuję, u mnie spoko, jakoś leci. Brzuch zaczyna rosnąć i mam wrażenie, że z dnia na dzień jest większy :happy:. Pobolewa mnie po bokach brzucha czasem, pewnie przez to, że rośnie i ciągnie. Staram się nadal sporo leżeć :tak:.

reklama
Czesc kobietki!

ale mnie dzisiaj moj mezusz zgrzal....normalnie laska taka ze dziecku pokoj odmaluje i zrobi szafe , normalnie az sie poryczalam.....ci faceci faktycznie z innej planety..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry