karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
emalia super, że wszystko jest ok! bardzo się cieszę 

ale fajne zdjęcia masz, zwłaszcza to w 3D, świetnie Maluszka widać

ale fajne zdjęcia masz, zwłaszcza to w 3D, świetnie Maluszka widać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a plus jest taki, że to mam na miejscu, idę spacerkiem 15 min a do szkoły rodzenia muszę dojechać 20 km 
fajnie bo akurat te butelki mam zamiar kupić. Tak więc po prawie 2 godzinach wyszłam super zadowolona z całą torbą prezencików, ulotek, broszurek, teczek na papiery i dokumenty. Oby tak dalej to będzie naprawdę super!
ogólnie to nie wiem co / ile / jakiej firmy kupić ale to będę się Was dopytywać jeśli nie macie nic przeciwko ;-)
odkąd kupił sobie nowy, wypasiony rower dostał jakiegoś kręćka i w weekendy potrafi nawet 40 km przejechać 
) no więc wybrał się rowerem do pracy, mimo, że pogoda nie była jakaś rewelacyjna, mówiłam, żeby sobie darował ale nie, twardy jest, co tam, że zimno, co tam, że chmury, pffff, a jedź sobie- pomyslałam.
później porobię Wam zdjęcia co tam zakupiłam. Tylko teraz mam pytanie, ciuszki ze sklepu trzeba wyprać tylko w czym? są specjalne proszki i płyny do prania dla niemowląt tylko co i jakiej firmy kupić? a może lepsze są płatki mydlane? albo orzechy piorące? 
ale jak mus to mus. Wypiłam i nawet mnie nie zemdliło, a rozrobili mi w ciepłej wodzie i bez soku z cytryny więc jestem z siebie dumna. Jedynie co to boli mnie ręka od tych 3 wkłuć, ja ogólnie mam bardzo cienkie żyły i zawsze panie pielęgniarki załamują ręce jak widzą moje żyły bo nie ma się gdzie wkłuć :-( po jednorazowym kłuciu mam mega siniora na pół ręki, aż się boję pomyśleć jak to będzie wyglądało po 3 razach