marcia30
Fanka BB :)
Czesc kobietki!
Czekam az moje dziecko zasnie wiec postanowilam zajrzec tu....
karola zblizasz sie wielkimi krokami do porodu ale fajnie :-)
nanncy faktycznie ty taka drobinka i trojglicerydy i cholesterol wiem ze u takich szczuplych osob przez palenie moze byc podwyzszone tak miala moja ciotka ale ty na pewno nie palisz mam nadzieje ze podadza ci jakies leki z heparyna ktora zapobiega zakrzepom i szybko wyniki sie poprawia
Basik kochana jak tam u ciebie nie odzywasz sie ?
U mnie maly przechodzi chyba skok rozwojowy zrobil sie marudny, zaczal troszke mniej jesc i wieczorem od trzech dni tak sie drze jakby go ze skory obdzierali probuje go uspokoic na rekach to sie wyrywa szamocze i tak np 15 min po czym schnipany idzie spac,mam nadzieje ze szybko mu to minie.
dzisiaj dzien dziecka wiec zycze waszym maluchom tym mniejszym i tym wiekszym oraz tym w brzuszkach duzo radosci i milosci :-)
Czekam az moje dziecko zasnie wiec postanowilam zajrzec tu....
karola zblizasz sie wielkimi krokami do porodu ale fajnie :-)
nanncy faktycznie ty taka drobinka i trojglicerydy i cholesterol wiem ze u takich szczuplych osob przez palenie moze byc podwyzszone tak miala moja ciotka ale ty na pewno nie palisz mam nadzieje ze podadza ci jakies leki z heparyna ktora zapobiega zakrzepom i szybko wyniki sie poprawia
Basik kochana jak tam u ciebie nie odzywasz sie ?
U mnie maly przechodzi chyba skok rozwojowy zrobil sie marudny, zaczal troszke mniej jesc i wieczorem od trzech dni tak sie drze jakby go ze skory obdzierali probuje go uspokoic na rekach to sie wyrywa szamocze i tak np 15 min po czym schnipany idzie spac,mam nadzieje ze szybko mu to minie.
dzisiaj dzien dziecka wiec zycze waszym maluchom tym mniejszym i tym wiekszym oraz tym w brzuszkach duzo radosci i milosci :-)

raz nawet znalazłam na bieliźnie takiego małego glutka, na czop zdecydowanie za małe ale może to jakiś fragment czopu, pojęcia nie mam
trochę mnie to zestresowało ale mam nadzieję, ze to nic nie znaczy i spokojnie dotoczę się w dwupaku do lipca! 
ale może jednak Córcia posłucha mamusi i urodzi się dzień po terminie, hehe