Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana,ja mam identyczną sytuację jak Ty,aż oczom nie wierzę że to czytamHej dziewczyny. Od pewnego czasu podczytuje Was, aczkolwiek nie udzielam się, ale chciałabym to zmienicJestem w 34dc, zawsze miałam 28 dniowe cykle, miesiączki brak, test z dzisiejszego dnia negatywny, być może owulacja się przesunęła, o ile wogole mam cykl owulacyjny. Jestem po poronieniu pustego pęcherzyka ciążowego w 10tc. Poronienie miałam samoistne, ale byłam także poddana zabiegowi abrazji macicy 31 października. Miesiączkę po poronieniu dostałam tak jak zawsze po 28 dniach (tj 28.11.2019), ale do dnia dzisiejszego cisza... Gdzieś z tyłu głowy mam myśli, że być może mogłaby to być ciąża, bo mam podobne objawy jak przy tej poronionej. Ale czas zweryfikuje co i jak. Póki co chciałabym do Was Staraczki dołączyć na forum
![]()
I obyśmy nie musiały zbyt długo czekaćI witam się serdecznie z wami wszystkimi na nowym wątku,oby 2020 przyniósł każdej z nas szczęście:-*
Konsekwencja to podstawa.Witamy wszystkie Anieja też po owu, dzisiaj wzrosła temperaturka. Wczoraj małe, chwilowe ukłucie w jajniku [emoji848] czekam i czytam
testowanie mam zaplanowane na 12.01 i ani dzień wcześniej [emoji23][emoji23]
U mnie 15 dc a jajniki to już czuję od zeszłego tygodniaKochane u mnie 8dc i ból lewego jajnika sluz... W tamtym cyklu było to samo, jednak jak byłam u lekarza to w 13dc był pecherzyk 13mm nie wiem co się znowu odpierd*la.
Nie wiem nie mam pojęcia, dziewczyny pisały o takim czymś albo zaraz w ciążach byly. Mi się jeszcze nie udało, u mnie teraz będzie 9 cykl starań chociaż taki nie do końca mąż idzie na badanie nasienia więc musi być wstrzemiezliwosc...U mnie 15 dc a jajniki to już czuję od zeszłego tygodnia [emoji849] zawsze dzień lub dwa przed owu A w tym mc-u,wczoraj gin powiedziała że owu za ok tydzień, nie wiem czy po biochemicznej tak się wszystko rozwala?