Ana874
Fanka BB :)
Dziękuję, tak już jest. Ale muszę myśleć, że będzie wszystko dobrze.Strach na pewno będzie ,ale tak jak piszesz trzeba myśleć pozytywnie i tego się trzymać.Bedzie dobrze trzymam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziękuję, tak już jest. Ale muszę myśleć, że będzie wszystko dobrze.Strach na pewno będzie ,ale tak jak piszesz trzeba myśleć pozytywnie i tego się trzymać.Bedzie dobrze trzymam![]()
Ej no, kobieto! ❤ cud kreseczkaDziewczyny, 6.08 termin @. Dziś kiepsko się czuje. W sklepie stojąc w kolejce prawie zemdlalam...zrobiłam test A tam coś przebija, chyba, że mam zwidy![]()
Ja też od wczoraj pije olej. Zastanawiam się ile? Muszę jeszcze doczytać czy łyżeczka to nie za małoDokładnie tak można powiedzieć. W tym cyklu zaczęłam brać olej z wiesiolka, lekka dieta, i nogi w górze hahaha
Kochana, ja też wiem ze jak tylko zobaczę dwie kreseczki to będę rwać włosy że strachu... Ale z drugiej strony niczego innego bardziej nie pragnęNiestety doskonale znam to uczucie... mam trzy straty za sobą. Ostatnia w marcu.. od kwietnia znowu ruszyliśmy, ale czuje adrenalinę.. Wiec jak zajdę to wiem, że będę dramatyzować![]()
Nie bardzo się znam, ale skoro teoretycznie owulacja się przesunęła, to może i okres przyjdzie później? Skoro jesteś już 3 dni po terminie okresu, a test biały ... Dla pewności zrobiłabym betę i chyba wszystko będzie jasne.
Mi jeden lekarz kazał brać wieczorem A Kolei drugi kaze acard brać rano A clexane wieczorem. Jeszcze nie biorę, zacznę dopiero od pozytywnego testu.Ej no, kobieto! ❤ cud kreseczkaja miałam ciuchy jaśniejszą ale dwa dni przed @, później już sciemniała jak się okres spóźnił jeden dzień. Gratulacje
❤
Ja też od wczoraj pije olej. Zastanawiam się ile? Muszę jeszcze doczytać czy łyżeczka to nie za małoi odkąd zrezygnowalismy z zabezpieczania się to też były nogi w górze i udało się w pierwszym cyklu starań
śmiać mi się chciało z tych nóg ale chyba to trochę działa
Kochana, ja też wiem ze jak tylko zobaczę dwie kreseczki to będę rwać włosy że strachu... Ale z drugiej strony niczego innego bardziej nie pragnę
Byłam dzisiaj na badaniach. Masakra! 11 fiolek do pobrania... Mam skute obie ręce. Z każdej żyły poleciało trochę krwi i echo... Z niektórych nawet kropelka nie poszła. Ostatecznie skończyliśmy na żyłach na dłoniwypiłam przed pobraniem 1,5l wody ale nawet to nie pomogło. Jutro pewnie wyjdą siniaki
![]()
Pytanie do dziewczyn które zażywają acard - bierzecie rano czy wieczorem? Mnie lekarz kazał brać wieczorem. Zaczynam od dzisiaj. Mam nadzieję że nie będę mieć żadnych epizodów z krwawieniami z nosa itd
No właśnie też się zastanawiam jak to pogodzić później z heparyną... Ale w zasadzie i tak będę odstawiać chyba na czas miesiączki, chociaż jeszcze nie wiem tak do konca. W każdym razie ten sam lekarz który zlecił mi brać acard wieczorem będzie dobierał mi ewentualną dawkę heparyny więc muszę mu chyba zaufać i brać wieczoremMi jeden lekarz kazał brać wieczorem A Kolei drugi kaze acard brać rano A clexane wieczorem. Jeszcze nie biorę, zacznę dopiero od pozytywnego testu.
GratulujęOgólnie to od 2017 roku. Pierwsza strata w grudniu 2017 w 11tc, druga strata w lutym 2019. Po każdej stracie była przerwa, badania. Teraz udało się w 3 cyklu starań.
Ej no, kobieto! ❤ cud kreseczkaja miałam ciuchy jaśniejszą ale dwa dni przed @, później już sciemniała jak się okres spóźnił jeden dzień. Gratulacje
❤
Ja też od wczoraj pije olej. Zastanawiam się ile? Muszę jeszcze doczytać czy łyżeczka to nie za małoi odkąd zrezygnowalismy z zabezpieczania się to też były nogi w górze i udało się w pierwszym cyklu starań
Kochana, ja też wiem ze jak tylko zobaczę dwie kreseczki to będę rwać włosy że strachu... Ale z drugiej strony niczego innego bardziej nie pragnę
Byłam dzisiaj na badaniach. Masakra! 11 fiolek do pobrania... Mam skute obie ręce. Z każdej żyły poleciało trochę krwi i echo... Z niektórych nawet kropelka nie poszła. Ostatecznie skończyliśmy na żyłach na dłoniwypiłam przed pobraniem 1,5l wody ale nawet to nie pomogło. Jutro pewnie wyjdą siniaki
Pytanie do dziewczyn które zażywają acard - bierzecie rano czy wieczorem? Mnie lekarz kazał brać wieczorem. Zaczynam od dzisiaj. Mam nadzieję że nie będę mieć żadnych epizodów z krwawieniami z nosa itd
Dziękuję, będziemyGratuluję ❤ dbajcie o siebie ❤
Dziękuję, zrobię jeszcze test w terminie miesiączki, ciągle do mnie to nie docieraEj no, kobieto! ❤ cud kreseczkaja miałam ciuchy jaśniejszą ale dwa dni przed @, później już sciemniała jak się okres spóźnił jeden dzień. Gratulacje
❤