reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej wszystkim :) gratulacje dwóch kresek dziewczyny widziałam że dziś się coś pojawiło u niektórych z nas, więc super oby tak dalej i chce widzieć tego więcej!😁💪💪
U mnie wszystko ok, dziś 23 DC, wczoraj miałam rano temperature 36,9 a dziś 37- spory skok ale na początku cyklu złe mierzyłam więc nie mam do czego odnieść :/ pozatym jestem już po owu dawno więc to chyba nic nie znaczy prawda.. :)
Coca co tam? Dziś masz termin @?

reklama
Hej wszystkim :) gratulacje dwóch kresek dziewczyny widziałam że dziś się coś pojawiło u niektórych z nas, więc super oby tak dalej i chce widzieć tego więcej![emoji16][emoji123][emoji123]
U mnie wszystko ok, dziś 23 DC, wczoraj miałam rano temperature 36,9 a dziś 37- spory skok ale na początku cyklu złe mierzyłam więc nie mam do czego odnieść :/ pozatym jestem już po owu dawno więc to chyba nic nie znaczy prawda.. :)
Coca co tam? Dziś masz termin @?

No powinna dziś być, ale się obraziła i tylko mnie wkurza swoim ociąganiem się [emoji16] im szybciej przyjdzie, tym szybciej można zacząć nowy cykl, ona najwyraźniej to wie i mnie drażni. Dziewczyny pisały, ze faza lutealna z grubsza jest stała ale czasem się waha, wiec biorąc pod uwagę możliwe wahania to dam jej jeszcze chwile [emoji2356]

Ile dpo jesteś?

No powinna dziś być, ale się obraziła i tylko mnie wkurza swoim ociąganiem się [emoji16] im szybciej przyjdzie, tym szybciej można zacząć nowy cykl, ona najwyraźniej to wie i mnie drażni. Dziewczyny pisały, ze faza lutealna z grubsza jest stała ale czasem się waha, wiec biorąc pod uwagę możliwe wahania to dam jej jeszcze chwile [emoji2356]

Ile dpo jesteś?
O widzisz jaka wredota 😆 a tak poważnie to bardzo dobrze że jej nie ma, nawet nie chce słyszeć że się pojawia u Ciebie :)
Dziś 9dpo (pozytywnym teście)

O widzisz jaka wredota [emoji38] a tak poważnie to bardzo dobrze że jej nie ma, nawet nie chce słyszeć że się pojawia u Ciebie :)
Dziś 9dpo (pozytywnym teście)

Jesteś kochana [emoji4] ale ona przyjdzie [emoji6] mam plamienia, jak zawsze, wiec tylko czekam [emoji2368] jak poboli wieczorem to już będę wiedzieć [emoji16]

Czyli jesteś jakieś 8dpo, zakładając ze pozytyw wyszedł Ci dzień wcześniej [emoji6] to jeszcze wczesniutko. Choć widziałam ze niektórym i w 8dpo wychodzą pozytywy, no ale nie śmiałabym tego tak wcześnie sprawdzać [emoji16] liczę, ze u Ciebie wszystko pójdzie zgodnie z planem [emoji123]

Jesteś kochana [emoji4] ale ona przyjdzie [emoji6] mam plamienia, jak zawsze, wiec tylko czekam [emoji2368] jak poboli wieczorem to już będę wiedzieć [emoji16]

Czyli jesteś jakieś 8dpo, zakładając ze pozytyw wyszedł Ci dzień wcześniej [emoji6] to jeszcze wczesniutko. Choć widziałam ze niektórym i w 8dpo wychodzą pozytywy, no ale nie śmiałabym tego tak wcześnie sprawdzać [emoji16] liczę, ze u Ciebie wszystko pójdzie zgodnie z planem [emoji123]
Dawaj znać na bieżąco co i jak, może Ci się wydaje xd a jak nie to będziemy walczyć dalej w następnym cyklu :)
Nie.., pomyliłam się, pozytywny test miałam 10 dni temu, czyli to 9dpo 😅 ale nawet nie zamierzam nic sprawdzać, nie nastawiam się wcale..najwcześniej zatestuje w dniu spodziewanej @ 3.11 o ile się nie pojawi :)

reklama
Taaa widziałam. Nawet jeśli ten komentarz był w formie żartu, nagrany dużo wcześniej, to w obecnej sytuacji powinni go wyciąć. No ale nie podyskutujesz z idiotami [emoji2368]
Na TVP idzie tyle kasy od rządu, że się w głowie nie mieści, przedstawiają wszystko aby wybielić PiS i zrobic im dobrze..od dawna już tak było a najgorsze, że wiele osób szczególnie starszych, w tym z mojej rodziny to ogląda i wierzą w te pierdoły a potem nie można ich przegadać 'bo oni przecież w telewizji to widzieli'

Do góry