mariaantonina96
Fanka BB :)
HahahaDziś mnie tak cycki bolą, że już wariuje. Ledwo się człowiek na bigosie może skupić [emoji1787]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahaDziś mnie tak cycki bolą, że już wariuje. Ledwo się człowiek na bigosie może skupić [emoji1787]
Ja się nawet nie wysilam bo i tak wiem, że nie dorównam mojej mamie [emoji16] ale będzie jedzone [emoji1786][emoji1786][emoji1786]
Hahaha [emoji23] mnie dzisiaj zaczęły dopiero konkretnie boleć, a jutro termin @[emoji33][emoji33][emoji33]
Ja też zawsze mam tragedię i to zwykle conajmniej tydzień przed, a teraz jakoś tak dziwnie dopiero się rozkręciło dziśNo ja to do @ jeszcze minimum 5/6 dni, ale mnie bardzo często bolą przed okresem.
Czasem bardziej czasem mniej, no a dziś zdecydowanie bardziej [emoji1787]
Może się owu przesunęła? Bo mnie zaczęły bolec dopiero w 39 dcJa też zawsze mam tragedię i to zwykle conajmniej tydzień przed, a teraz jakoś tak dziwnie dopiero się rozkręciło dziś
Cudowny mały wojownikZrobiłam foto. Mam nadzieję, że już będzie spokojnie do czerwca. Życzę Wam dwóch kreseczek. I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie. Szczególnie @HeraUnique. Ale i wam wszystkim bardzo mocno![]()
Dziewczyny Wy to macie doświadczenie w duphastonie. Po odstawieniu po 10 dniach stosowania w jakim terminie dostajecie @ ? I czy ostro jest po czy podobnie w jak dotychczasowych @, kurde ja i tak mam ostro jak po świniobiciu [emoji35]
Zrobiłam foto. Mam nadzieję, że już będzie spokojnie do czerwca. Życzę Wam dwóch kreseczek. I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie. Szczególnie @HeraUnique. Ale i wam wszystkim bardzo mocno [emoji3590]
czerwcowa dzidzia ❤ jak mój synuśZrobiłam foto. Mam nadzieję, że już będzie spokojnie do czerwca. Życzę Wam dwóch kreseczek. I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie. Szczególnie @HeraUnique. Ale i wam wszystkim bardzo mocno![]()