Bibi89
Fanka BB :)
10 dpo. Jutro jak będzie biały rano to juz odstawiam proga niech okres przyjdzieKtóry to już dpo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
10 dpo. Jutro jak będzie biały rano to juz odstawiam proga niech okres przyjdzieKtóry to już dpo?
Eeee no, jak 10 to jeszcze na spokojnie10 dpo. Jutro jak będzie biały rano to juz odstawiam proga niech okres przyjdzie![]()
Ta dietetyczka współpracuje chyba z healthlabs, a o nich czytałam, że mają super suple. Dość drogie, ale warte swojej ceny. Skusiłam się właśnie na d3 od nich.Wejdź sobie jak masz instagram na konto paulinaihnat - to dietetyczką ktora właśnie super mowi o suplementacji, o żelazie, fertytynie, ale też o planowaniu ciąży itp
Taaak! Ja mam od nich omegę, d3 bo uwielbiam w kroplach i probiotyki. Oni mają zawsze jakis kupon -10% aktywny i warto na promkach kupować. Kupiłam też od nich LittleMe z nadzieją ze sie przyda w koncuTa dietetyczka współpracuje chyba z healthlabs, a o nich czytałam, że mają super suple. Dość drogie, ale warte swojej ceny. Skusiłam się właśnie na d3 od nich.
Ja jadłam od nich tez suple new me i piłam olej o tez sobie chwaliłamTa dietetyczka współpracuje chyba z healthlabs, a o nich czytałam, że mają super suple. Dość drogie, ale warte swojej ceny. Skusiłam się właśnie na d3 od nich.
Dziś do 15.00@wezsietatatooo kiedy wyniki bety ??
Czekamy wiec !Dziś do 15.00![]()