Bibi89
Fanka BB :)
Olej jest lepszy z estrovity, estrovita skin i estrovita immuno, cena niższa a bardzo dobry skład, tylko smak sredniawkaJa jadłam od nich tez suple new me i piłam olej o tez sobie chwaliłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Olej jest lepszy z estrovity, estrovita skin i estrovita immuno, cena niższa a bardzo dobry skład, tylko smak sredniawkaJa jadłam od nich tez suple new me i piłam olej o tez sobie chwaliłam![]()
Piłam właśnie z estrovita prze tym z hl i moim zdaniem lepszy z HLOlej jest lepszy z estrovity, estrovita skin i estrovita immuno, cena niższa a bardzo dobry skład, tylko smak sredniawka![]()
Wiadomo, co kto lubiPiłam właśnie z estrovita prze tym z hl i moim zdaniem lepszy z HL
A smak mi nie przeszkadza, obecnie pije olej lniany
Właśnie się zastanawiam nad zakupem tej wit D jak tak polecacieWiadomo, co kto lubiale fakt faktem suple mają dobre w HL
Oł jeaaaa !Beta sprzed chwili
beta-HCG - 83,73 mIU/ml
Chyba poczekam do poniedziałku. Diagnostyka jutro zamknięta, a to mam najbliżej. Zerknę jeszcze na inne laby w pobliżu. Teraz tylko myślę kiedy wybrać się do lekarza bo mam umówione 2 wizyty w styczniu 4.01 i 18.01, a więc jakoś 5 i 7 tydzień. Na obie czekałam 2 miesiące i nie mogłam się ostatecznie zdecydować kogo wybraćOł jeaaaa !
Sprawdzasz jutro przyrost czy czekasz do poniedziałku?
Zostaw obie i idź na obieChyba poczekam do poniedziałku. Diagnostyka jutro zamknięta, a to mam najbliżej. Zerknę jeszcze na inne laby w pobliżu. Teraz tylko myślę kiedy wybrać się do lekarza bo mam umówione 2 wizyty w styczniu 4.01 i 18.01, a więc jakoś 5 i 7 tydzień. Na obie czekałam 2 miesiące i nie mogłam się ostatecznie zdecydować kogo wybrać![]()
Pierwsza wizyta u gina, który jest bardzo dobry jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciąże, endometriozę i ew. zabiegi. Wybierałam pod kątem ewentualnej laparoskopii gdyby się nie udało przez kilka miesięcy. Druga wizyta to kobieta do której nie mogłam się dobić pół roku. Moja koleżanka położna dała jej najlepszą rekomendację, ale właśnie jeśli chodzi o ciążę. Żartowałam nawet, że jak będę w ciąży to sprawa jasna i wybiorę się do niejZostaw obie i idź na obie![]()
Ja bym narazie nic nie anulowała, poczekaj i pomysł spokojniePierwsza wizyta u gina, który jest bardzo dobry jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciąże, endometriozę i ew. zabiegi. Wybierałam pod kątem ewentualnej laparoskopii gdyby się nie udało przez kilka miesięcy. Druga wizyta to kobieta do której nie mogłam się dobić pół roku. Moja koleżanka położna dała jej najlepszą rekomendację, ale właśnie jeśli chodzi o ciążę. Żartowałam nawet, że jak będę w ciąży to sprawa jasna i wybiorę się do niej![]()