U mnie też się rozkręca. Także tego.. ch** w bombki strzeliłCześć dziewczyny, nici z jutrzejszego testowania, bo dzisiaj przyszła @![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie też się rozkręca. Także tego.. ch** w bombki strzeliłCześć dziewczyny, nici z jutrzejszego testowania, bo dzisiaj przyszła @![]()
O nieeee! Niech sobie szybko idzie stąd i czekamy na owocną owulacje styczbiowąCześć dziewczyny, nici z jutrzejszego testowania, bo dzisiaj przyszła @![]()
Ale jeszcze nie przyszła, nie? Wiec co już krzyżyk stawiasz?U mnie też się rozkręca. Także tego.. ch** w bombki strzelił![]()
Analiza srajtaśmy wykazała pokaźne ilości różowego śluzu, z lekką domieszką czerwieni. 1-2 dni i będzie okres jak nic. Cycki przestały mnie boleć, wiec wszystko się zgadzaAle jeszcze nie przyszła, nie? Wiec co już krzyżyk stawiasz?
Hmmmm no dopóki nie rozkręci się na dobre to piłka jest w grzeAnaliza srajtaśmy wykazała pokaże ilości różowego śluzu, z lekką domieszką czerwieni. 1-2 dni i będzie okres jak nic. Cycki przestały mnie boleć, wiec wszystko się zgadza
Nie zajarzylam, o co chodzi z tym progesteronem. W sensie, ze badalas?Hmmmm no dopóki nie rozkręci się na dobre to piłka jest w grzemnie za to zaczynają piersi boleć, ale tak po bokach narazie
jutro ostatni progesteron dowcipnie i też czekam co się wydarzy
![]()