Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nie ma opcji za bardzo bo jesteśmy dziś w podróży... Może zrobię po świętach. Dziś mam 25 dc dopiero, 10-11dpo wg moich obliczeń. Teraz tylko żeby to nie był znowu biochem jak w sierpniuSzukaj otwartego labu jak masz mozliwoscGratulacje
![]()
Trzymamy kciukiNo nie ma opcji za bardzo bo jesteśmy dziś w podróży... Może zrobię po świętach. Dziś mam 25 dc dopiero, 10-11dpo wg moich obliczeń. Teraz tylko żeby to nie był znowu biochem jak w sierpniu![]()
@Natalia91 , @Nantes , jak u Was sytuacja? [emoji3590]
Gratulacje!No nie ma opcji za bardzo bo jesteśmy dziś w podróży... Może zrobię po świętach. Dziś mam 25 dc dopiero, 10-11dpo wg moich obliczeń. Teraz tylko żeby to nie był znowu biochem jak w sierpniu![]()
Bardzo dziękuję i Tobie też składam najlpesze (czyli wiadomo jakie w tym wypadku) życzenie!Kochanajak! cudnownie! To się nazywa prezent urodzinowy
dorzucamy zatem wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i najpiękniejszy komplet
![]()
W sensie ze biorę progesteron dopochwowo w tym cykluNie zajarzylam, o co chodzi z tym progesteronem. W sensie, ze badalas?
Mój NiemążZnamy jakichś geniuszy spod znaku wagi?![]()
No jak to co? Ma prezent świątecznyBoże co o tym sądzicie? Aż mi się ręce trzęsą. Zdjecie po 3 min, test 10 z DOZu