Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mialam to samo w zeszłym miesiacu, juz czułam ciążęTo ja mam bóle juz 3 dzień i mega wydęty brzuch jakbym była juz w ciąży hehe. Jak teraz sie nie udało to nie wiem co mój organizm sobie za żarcik ze mną robi. Staram sie tak nie myśleć o zbliżającym sie okresie ale no nie da sie jak musze rozpinac spodnie bo mnie boli![]()
No tak pamietam pamietamOd pozytywnego testu tak zadecydowałam z panią doktor. Mam dzwonic i w ten sam dzien dostanę receptę, bo taniej jest dla ciężarnej. Poprzedni lekarz chcial od serducha
Dziewczyny potrzebuje pomocybyłam u gina mojego starego. Wyniki moje super, wyniki męża powiedział ze „zajebiste” rzadko takie zajebiste wyniki widzi chłopa. Drugi cykl z Letrozolum (od tamtego lekarza wcześniejszego) powiedział ze już nie ma czasu ani sensu brać kolejnych leków na stymulację owulacji tym bardziej ze dziś mi potwierdził ze owu się odbyła. Dał skierowanie na diagnostykę do inseminacji i później in vito. Jestem z jednej strony zadowolona bo miałam owu a z drugiej strony zapalana bo tyle jeszcze przede mną.
Jak na moje oko to 23Cześć dziewczyny, nie ogarniam testów owulacyjnychkiedy waszym zdaniem wystąpiła owulacja