Bibi89
Fanka BB :)
Ja jestem z tych co nigdy nic nie widzą ale ... może i coś tam przebija !?Nie wiem czy tu ktoś coś zobaczy nawet ,ale kreska się pojawiła Po 1 minucie i na żywo jest rozowa lekko..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jestem z tych co nigdy nic nie widzą ale ... może i coś tam przebija !?Nie wiem czy tu ktoś coś zobaczy nawet ,ale kreska się pojawiła Po 1 minucie i na żywo jest rozowa lekko..
Przebija i to ładnie! Powtórz rano test bo tu się coś dzieje dobregocoś przebijapowtorzylabym jeszcze rano
Zastanawiam się czy owu zawsze jest raz z prawego i raz z lewego jajnika czy można np mieć z lewego like razy pod rząd?Mnie właśnie zaczął boleć jajnik ten z którego miałam mieć owulację. No ale dzisiaj jest 21dc i to raczej niemożliwe, że owulacja byłaby dopiero teraz. A jak na złość mamy gości, bo jutro robimy 2 latka synka i nie mamy jak zrobić dolewki![]()
Hehe chciałabym bardzo ! No nic będę widzieć jutro czy coś wyjdzie , jak tak to w poniedziałek na bete , na razie na spokojnie do tego podchodzę bo 1 ciaza poroniona , 2 biochemiczna wiec.. wiadomoMoże przerwiesz naszą złą passę styczniową![]()
Mozna miec nawet tylko z 1 jajnika. Ja dopiwro w tamtym cyklu poczulam lewy jajnik a wczesniej pol roku caly czas prawy i akurat przypadkowy wizyta usg to nawet potwierdziła. Tak samo 1 (poroniona) i 2 ciaza cykl po niej byly z jednego jajnika.Zastanawiam się czy owu zawsze jest raz z prawego i raz z lewego jajnika czy można np mieć z lewego like razy pod rząd?
Bo z lewego miała ostatnio i teraz znowu lekko czuje właśnie lewy.. nie jest to ból ale powiedzmy że coś czujęmożliwe to?
Pięknie przebijaNie wiem czy tu ktoś coś zobaczy nawet ,ale kreska się pojawiła Po 1 minucie i na żywo jest rozowa lekko..
Ja nie , a w sumie by się zgadzałoA znacie ten przesąd że z prawego jajnika to chłopcy a z lewego dziewczynki![]()