reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

Proszę o radę. Kolejny raz walczę z owulacyjnymi. Chyba 3 cykl i w żadnym do tej pory mi nie wyszła owulacja w testach. A w cyklu kiedy miałam biochemiczną nie robiłam testów. Wszystkie są z godzin wieczornych, tylko ta druga od dołu z dzisiaj z rana. Teraz postanowiłam sprawdzać rano i wieczorem, bo owulacja powinna być w ciągu kilku dni. Co myślicie, czy to już? Czy jeszcze za blada ta z rana? 🤔
Jeszcze nie ma piku. Muszą być takie same lub testowa ciemniejsza. Ja robiłam od 6dc do 13dc później mi się skończyły i owu była jakoś koło 24dc więc nawet kolejne opakowanie by nie starczyło do owulacji 🙃 Ale sexy były regularne cały cykl więc czekam na efekty 😆

reklama
Proszę o radę. Kolejny raz walczę z owulacyjnymi. Chyba 3 cykl i w żadnym do tej pory mi nie wyszła owulacja w testach. A w cyklu kiedy miałam biochemiczną nie robiłam testów. Wszystkie są z godzin wieczornych, tylko ta druga od dołu z dzisiaj z rana. Teraz postanowiłam sprawdzać rano i wieczorem, bo owulacja powinna być w ciągu kilku dni. Co myślicie, czy to już? Czy jeszcze za blada ta z rana? 🤔
Wszystkie są negatywne, który dc dzisiaj ? Warto testować nawet po 3 razy dziennie bo możesz mieć krotki pik

A ja się teraz zastanawiałam jak monitorować cykl by w ciaże jeszcze nie zajść skoro testy owu mogą tu być nieskuteczne a na tabletki nie ma sensu wchodzić na miesiąc… a od prezerwatyw wolę już celibat.
Może stosunek przerywany 😁 Też nie lubię prezerwatyw ale z durexa są fajne cieniutkie slim fioletowe :-)

A ja się teraz zastanawiałam jak monitorować cykl by w ciaże jeszcze nie zajść skoro testy owu mogą tu być nieskuteczne a na tabletki nie ma sensu wchodzić na miesiąc… a od prezerwatyw wolę już celibat.
Hmmm unikać sexu między 8 a 18 dc ? Jeśli masz regularne cykle + zakończenie na zewnątrz? Moze cos pomoże 😄😄

Wszystkie są negatywne, który dc dzisiaj ? Warto testować nawet po 3 razy dziennie bo możesz mieć krotki pik

14 dc przy cyklach 31 dni. Hmmm 🤔 nie wiem już o co cho z tymi testami. No nic, może jutro albo pojutrze wyłapie. Cały czas traktuje je eksperymentalnie, ale trochę przestaje w nie wierzyć. Za dużo czynników może wpłynąć na ich wiarygodność. Zazdroszczę, że Wam się udaje coś z Waszych wywnioskować. 😉

14 dc przy cyklach 31 dni. Hmmm 🤔 nie wiem już o co cho z tymi testami. No nic, może jutro albo pojutrze wyłapie. Cały czas traktuje je eksperymentalnie, ale trochę przestaje w nie wierzyć. Za dużo czynników może wpłynąć na ich wiarygodność. Zazdroszczę, że Wam się udaje coś z Waszych wywnioskować. 😉
A masz może PCOS ? Jeśli tak to podobno nie ma sensu testować.

Ja przy cyklach 27 dniowych wyłapuje pik w 12 dc zazwyczaj. Polecam Ci apke premum możesz rąk wrzucać zdjęcia testów I wygląda to tak że apka sama porównuje ci testy
Screenshot_20220108-192435_Premom.jpg

reklama
Do góry