Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
testowałam dziś rano rybka i nawet napisałam ze mam wrażenie Ze cień mi mignąłSwoją drogą @pannadarianna Ty tak mówisz o tym bólu piersi, dwa dni do @ jak rozumiem i nie testujesz to podziwiam Cię mocno![]()
Pewnie , ze można wpisaćTo już jutro rano wpiszę o ile dziewczyny chcą
Może ktoś jeszcze się jutro skusi rano na test![]()
Trzymam kciuki.. !Podbrzusze mnie dziś boli jak na @, a co co piersi dziś to ani na lewej ani na prawej stronie nie mogę leżeć. Dramat![]()
Jejuuuu czekamy w takim razie na zdjęcie jutro! Nie, nie brzuchaA już od kilku dni mnie tak cisnelo na pizzę… dzisiaj zamówiłam taka 50cm średnicy… dacie wiarę ze zjadłam całastary w szoku… ale dawno nie miałam takiej chcicy na jakiekolwiek jedzenie
a teraz nie mogę się ruszać
PoszalałaśA już od kilku dni mnie tak cisnelo na pizzę… dzisiaj zamówiłam taka 50cm średnicy… dacie wiarę ze zjadłam całastary w szoku… ale dawno nie miałam takiej chcicy na jakiekolwiek jedzenie
a teraz nie mogę się ruszać
dziękiTy juz tez na dniach testujeszjak się czujesz ?