Bibi89
Fanka BB :)
Chyba każdej z nas się dłuży okropnie. Podziwiam te które czekają z testowaniem do daty okresuZazdroszczę Wam dziewczyny że już te 7 dni za Wami. Mi się zawsze ten okres masakrycznie dłuży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba każdej z nas się dłuży okropnie. Podziwiam te które czekają z testowaniem do daty okresuZazdroszczę Wam dziewczyny że już te 7 dni za Wami. Mi się zawsze ten okres masakrycznie dłuży
Czyli taka środa czwartek ! Jezu na prawdę ten czas się tak ciągnie ze to aż niewiarygodneMyśle że od 10 dpo naprawdę jest już sens testowaćod 8-9 jakieś testy mogą wyjść
Ja tez ! Trzeba mieć duże samozaparcie którego ja nie mam nawet w 1 %Chyba każdej z nas się dłuży okropnie. Podziwiam te które czekają z testowaniem do daty okresu
Ja coś czuję że od jutra będę testować codziennieCzyli taka środa czwartek ! Jezu na prawdę ten czas się tak ciągnie ze to aż niewiarygodne![]()
Ja teżJa tez ! Trzeba mieć duże samozaparcie którego ja nie mam nawet w 1 %![]()
Ja myślę że jeżeli ktoś dobrze to znosi to może i testować od 3dpo. Gorzej jeśli ktoś zatestuje 6dpo i jęczy że już cykl spisany na straty ...Ja teżwiem że to głupie a i tak od 8 dnia po owulacji pewnie zrobię test
![]()
Ja chyba jutro tez zrobię, ale nie mam testow o czułości 10 wiec może wstrzymam się do wtorkuJa teżwiem że to głupie a i tak od 8 dnia po owulacji pewnie zrobię
Ja od 3 dni testuje codziennie licząc na to że zniknął już ślad po ovitrelle a tu ciągle jest ta druga kreskaJa coś czuję że od jutra będę testować codziennie![]()
DokładnieJa myślę że jeżeli ktoś dobrze to znosi to może i testować od 3dpo. Gorzej jeśli ktoś zatestuje 6dpo i jęczy że już cykl spisany na straty ...ja jęcze jak przychodzi okres dopiero
![]()
Może płynnie przeszło ovitrelle w Twoją bete ?Ja od 3 dni testuje codziennie licząc na to że zniknął już ślad po ovitrelle a tu ciągle jest ta druga kreska![]()