michalinka weszłam jeszcze na chwile, czekając na wiadomość od Ciebie

Jakos przywoluje Cie myślami. Nie martw się lekarzami, cep nie wiedział zapewne co Ci odpowiedzieć, bo co ? bal się, ze przerośniesz go wiedza...

z niektórymi medykami nie wygrasz, trzeba się wycofać bo szkoda nerwow, a Twoich i fasolci zwłaszcza ! Jak w ogole dziadek się czuje ? Dlugo już go trzymają w tym Szpitalu

Byleby miał dobra i fachowa opieke, to najważniejsze.
Co do testowania, dobra, robimy 11-go !!:-)
anuszka może i Ty przeczekasz tez jeden dzień i zasikamy razem - zawsze raźniej

Jeśli Cie michalinka za pierwszym razem wypryszczylo, to jak ma pomoc, niech mnie pryszczy ile chce - bylebym się mogla jakos na ulicy pokazac

Bo u mnie to jak na razie zupełnie nic się nie dzieje, oprócz tych pryszczykow które zauwazylam w większej ilości niż normalnie ( bo czasem każdemu może wyskoczyć jakas gadzina w końcu :> ). Mielgo wieczorku, wymiziaj fasolcie od Cioci :-)
Amanda rozumiem,ze podświadomie martwisz się o to, co będzie teraz, majac w pamięci poprzednia sytuacje, ale minelo już tyle czasu,ze uważam, nie ma się nad czym zastanawiać. Przede wszystkim nie można zyc przeszloscia, czego ucze wszystkie staraczki

Wiec do dziela ! Tescior do reki i robic, a dla pewności w przyszłym tygodniu smigaj na betke
Uciekam na film