My już po badanku. Ogolnie za podstawowe badanie nasienia , posiew nasienia i testosteron zaplacilismy 119zł.
Minusem na pewno jest to, ze material oddaje się w toalecie dla pacjentow ( zal mi było Ł. bo co chwile ktoś tam chciał wejść a ja nie zawsze zdazylam uprzedzić, ze ma jest w srodku). Potem nasienie w pojemniczku trzeba zaniec spowrotem do rejestracji i postawić w pojemniku praktycznie przed nosem pacjentow
Dlatego ja się tym już zajelam bo widziałam ze Ł. już poddenerwowany był. Wyniki maja być po południu, wiec odbiore dopiero jutro rano, bo co prawda maja czynne do 20.00 ale watpie żeby udało mi się dziś wyjść wcześniej :| Ale jutro z samego rana lece po nie, zaraz po 8 jak Ole zaprowadzę do szkoły
Acha, dluzej mamy czekac tylko na posiew - do tygodnia,ale to już powiem Wam nie jest dla mnie AZ tak ważne, priorytetem jest podstawowe badanko bo ono pokaze co się dzieje. Ł. caly przejęty chodzi, ale powiedziałam mu ze na pewno wszystko będzie ok ! już wystarczy ze ja felerna jestem
sylka jesteś niemozliwa

:* zolnierzyki pakowac xD tylko wiesz, ze najpierw musimy wyciachac ta torbiel pieronska :|
Jak Ty się czujesz w ogole ? nie mialas jeszcze usg, dobrze pamiętam ?
misia moje kwiatki.....tak. Moje kwiatki były ladne poki pogoda była do bani, bo balkonu nie otwierałam. Dzis wyszlo slonce wiec puszencjal wyszedł na spacer i co ? i wracamy z Ł.do domu i już widze, ze piękne pelargonie obzarte gdzie nigdzie a obroza od Bungee wisi na siatce

taaa...wiec spacerek poranny chyba był udany. Udusze kiedyś je jak bozie kocham

Rano prasowałam Ł. koszule i zostawiłam szafe otwarta - patrze a Bunge oczywiście już wtrynia swoje cztery litery do srodka.Wiec ja hyc i zamknelam drzwi

Ona w miauk a ja na to - nie ma, teraz będziesz mieć kare xD i o dziwo po chwili sama drzwi otworzyla,ale taka przestraszona była tym co się stało ze mam nadzieje - ma baba nauczke. ! oo
co do kuwety tak jak piszesz, jeśli musisz wymienić zwirek, spokojnie naloz jednorazowe rękawiczki i to wystarczy Kochana :*
A co do @ - INFORMUJE ZE MALPA SIE ROZKRECA A WIEC MAMY CHOC W TEJ KWESTII SUKCES !

w czwartek pedem lece do gin z wynikami Ł. i pogadam z Nia żeby jak najszybciej można było zrobić ta laparoskpie.