• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Angelaa_w sprawdź na becie :)
sylka11 ja się tą nadżerką nie przejmuję, zobaczymy co będzie ( już od jakiegoś czasu jest) a jak chodzi o lekarza to ja już na bank do niego nie wracam, dziwię się tylko czemu go w takim razie trzymają zamiast zwolnić i zastąpić innym, może jest tani? nie wiem i mnie to nie obchodzi, zrobię tam tylko USC (.)(.) i spadam

Kurde masakra jakaś do tego jeszcze sąsiedzi zaczęli wiercić :no::no::no: ja się zabiję

Dzwoniłam dziś do innej przychodni i zapisałam się na 4.06 zobaczymy co będzie :-)

To był test strumieniowy co nigdy takiego nie robiłam . Oczywiście kupił mi go mąż a on nie wiedział jaki to wziął ten. Nazywa się pink express. Jutro przed pracą kupie jeszcze jeden i w czwartek zrobię rano test jak @ nie przyjdzie. Chociaż K. powiedział ze mam nie testować no ale .. Dzwoniłam do mojego gin żeby się zarejestrować to nikt nie odbierał, zadzwonie rano :) Powiedziałam mojemu K. że jedna kreska to mi powiedział "A nie mówiłem" i sie śmial :-(

Sandra -brak mi słów, co za lekarz palant! ale fakt jest taki że jak się naruszy nadżerkę to często są krwawienia albo plamienia po badaniu.

Angelaa- mam nadzieje że test się pomylił:tak: i mimo negatywnego wyniku fasolka jest!

michalina- ależ ja się nie pogniewam kochana, śmiech to zdrowie :)) znacie to powiedzenie " jak masz pszczoły to masz miód jak masz dzieci to masz smród" oczywiście to żart i ja tak nie uważam ale czasami to naprawdę jak nie urok to ....

angela nie martw sie na zapas. Poki nie ma @ zawsze jest nadzieja, a faceci tak juz chyba po prostu maja :confused2:
pink express kojarze bo sama kiedys robilam :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry