• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sylka Ty wiesz ze Ciebie tez nie da się nie Kochac :*

już Wam pisze, nie znam się dokładnie, ale może ktoras z Was wie lepiej, choć wydaje mi się, ze mimo wszystko wyniczki nie sa najgorsze :tak:

Seminogram

liczba dni od ostatniej ejakulacji :
10
upłynnienie : 10,00 min. (wartość max - 60min )
objętość ejakulatu :
2,4 ml (wartość min - 1,5 ml )
pH :
7,80 ( wartość min - 7,20 )
barwa :
biaława
lepkość :
prawidłowa
Aglutynacja :
brak
Liczba plemników w 1ml :
146,00 mln/ml ( wartość min. - 15,00 )
Liczba plemników w ejakulacie : 350,40 mln ( wartość min. - 39,00 )
Ruch postępowy : 65 % ( wartość min. - 32 )
Ruch całkowity :
85 % ( wartość min. - 40 )
Ruch plemników
- brak ruchu : 15,00 %
Żywotność ( % żywych ) : 86,00 % ( wartość min. - 58 % )
Liczba plemników o prawidłowej budowie : 11,00 % ( wartość min. - 4 % )
Liczba komórek spermatogenezy w 1ml : <5 mln/ml ( wartość max. - 5,00 mln/ml )
Liczba leukocytów w 1ml : <1 mln/ml ( wartość max. 1,00 mln/ml )

Testosteron : 481,70 ng/dl ( norma 249-836 )

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuśka nie znam sie za bardzo , moze któraś z naszych dziewczyn pomoże. Ale wyglada na to ze wszystko sie miesci w normie, wiec chyba jest ok, teraz tylko wyleczyc torbielka niech znika....i do dzieła!!!

Ostatnia edycja:
ja się zastanawiam nad ta podejrzanie duza iloscia plemnikow w całym ejakulacie . Jest możliwe żeby w 1ml było ich az 146mln a w całym ejak. 350 mln ? Tzn, dużo to znaczy chyba dobrze, ale jakos mi to tak dziwnie za dużo patrza na te normy...nie uważasz ? :sorry:

mimimoo tam ogolnie jest takie kryterium, co oznacza z tego co rozumiem ilość martwych plemnikow. Po 12 dniach od ostatniego wspolzycia chyba i tak jeszcze nie jest najgorzej, patrzyłam w normy w necie i wygląda ze wszystko jest ok, ale pewności nie mam :sorry:
No i tyle Nam przyszlo, wyniki sa, ale żadna z Nas nie wie o co w nich chodzi :rofl2:

Nuuuska mysmy tez musieli miec wstrzemiezliwosc 3-5 dni, zrobilismy 4 dni i do testu. Ale moze lekarz potrzebowal takiego odstepu , kto wie moze tak musial zbadac.
Dzieki dziewczyny dzis juz mi przeszedl ten dol, dobrze bedzie w koncu musi byc dobrze nie:-)

verita nie nie, to moja glupota i niewiedza spowodowala ze ten okres został wydluzony do 12 dni :|

A rozumiesz cos z tych moich wynikow ? bo jak mieliście robione, to może jesteś w temacie :happy:

sylka tak tak,jutro pokaze je na pewno mojej gin :*

Ja się nie znam niestety, ale wygląda na wszystko w normie :tak:
Jutro gin na pewno powie Ci coś więcej...

A ja łażę trochę po allegro i tak mi w oczy wpadły bluzeczki...
Np. taka (to akurat bliźniacza, nie wiem dlaczego taka mi się wybrała :sorry:)

a0d71e9fddf64f1c.jpg
Teraz powstrzymuję się by jakiejś nie kupić :-D:-D

Załączniki

• a0d71e9fddf64f1c.jpg
    a0d71e9fddf64f1c.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 53
Świetna bluzeczka ja bym kupila :) JA chcialabym blizniaki miec najlepiej parke, moj maz jest z blizniakow wiec nasze szanse spadaja, no ale nigdy nic nie wiadomo :)

reklama
Hej dziewczynki :-)
rzadko ostatnio się tu udzielam bo czasu brak, ale czytam na bieżąco :-)
dziś też już jestem w pracy i mam chwilę przerwy :-)
wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę CLO i w piątek wizytka u gina, zobaczymy czy wszystko jest ok :-) ale mam nadzieje, że choć jeden pęcherzyk urośnie do odpowiednich rozmiarów :-)

Moniqaa fajna ta bluzeczka :-D a te bliźniaki to Ci się może wybrały bo masz jakieś przeczucie, co? :-D:-D coś jak sen proroczy tylko na jawie :-D hehe :-)

miłego dnia :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry