• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Moniqaa Ty masz szal na bluzeczki ciążowe, jak ja na ciuszki niemowlęce :laugh2: superasna ta bluzka, na pewno kupiłabym taka jak już się w końcu uda zafasolkowac :tak:
Co do wyniczkow, tez mi się wydaje, ze wszystko dobrze, na szczęście :>
Boze niby dziś cieplo, a ja siedze w domu i się trzese z zimna. Otworzylam kociastym spaceniak, i jakos tak chlodu tyle nawialo do domu, ze zimno mi jak nie wiem :eek:

reklama
Mąż mnie goni za ciuszki dziecięce, to przerzuciłam się na inne rzeczy :-p
Bluzeczkę sobie pewnie jakąś kupię, ale niekoniecznie bliźniaki... Właśnie mi wpadło do głowy by mężowi w takiej bluzeczce przekazać dobrą nowinę, jak już sama tej nowiny się doczekam.... :-(
Trochę różnych bluzeczek jest na allegro, niektóre na prawdę fajne.... jak tu się zdecydować :-D

No ja zaraz chyba sweter zaloze na siebie :eek: Na dworze piękne slonce swieci, ale u Nas niestety okna wszystkie mamy tak, ze slonce jest do około 9 a potem caly dzień w cieniu :-(w sypialni pojawia się około 16 i zostaje do wieczora, wiec kociaste zawsze po południu opalają się na panelach :happy:

moniqaa mój Ł. to by Ci powiedział swoja madra teorie jaka codziennie mnie raczy jak mnie korci na ciuszki - nie chcesz się decydować ? wylacz allegro i proste :D

Ostatnia edycja:
Ja bylam w Lidlu i od poniedzialku maja byc ubrania ciazowe i ubranka niemowlece. Za 2tyg jedziemy na wesele w rodzinne strony a tam 6 miesieczna bratanica i 3 miesieczna coreczka mojej przyjaciolki, musze cos im kupic.

Hej,
Nuuuśka no ja się nie znam, ale jak bedę w domu to wyciągne wyniki mojego M i porównam z Twoim, bo wiem że u M wynik był dobry.
A ja się znów pokłóciłam z M. I się popłakalam strasznie i teraz sie marwtię czy tym stresem nie zrobiłam krzywdy Fasolce.... i już mam nerwa z tego powodu. wrrrrr

Hej,
Nuuuśka no ja się nie znam, ale jak bedę w domu to wyciągne wyniki mojego M i porównam z Twoim, bo wiem że u M wynik był dobry.
A ja się znów pokłóciłam z M. I się popłakalam strasznie i teraz sie marwtię czy tym stresem nie zrobiłam krzywdy Fasolce.... i już mam nerwa z tego powodu. wrrrrr

Michalina stres na pewno nie wskazany jest, ale niestety do konca ciazy nie jeden jeszcze przyjdzie takie życie..., musisz starac sie wyciszac, szkoda ze Twój M tego nie wie i naraza sie Cie na niepotrzebne nerwy!!! Dobrze , ze na tym etapie malenswto jeszcze nie słyszy nic , bo póżniej to juz bedzie zawsze uczestnikiem takich kłótni.

dzieki babeczki, staram sie teraz wyciszyc. mam nadzieje ze poniedzialkowe usg pokaze ze wszystko jest dobrze. juz sie pogodzilismy ale stres byl. i wiem ze nie da sie uniknac stresow do konca ciazy. ehhhh

reklama
misia dziekuje :* staraj sie nie stresowac Kochana, bo na prawde szkoda Waszego zdrowia ( Twojego i Fasolci ). wiem ze nie zawsze mozna uniknac stresu ale musisz za wszelka cene sie starac.
Sprawdz Kochane Moje Sloneczko jak mozesz i daj mi znac bo troszke sie denerwuje.

patu$ka mi napisala, ze wszystko wedlug Niej jest ok, z wyjatkiem morfologii i ilosci pricentowej prawidlowo zbudowanych plemnikow - 11 %. :-(Ale norma jest od 4 % wiec nie wiem czy to bardzo zle, ale mimo wszystko sie martwie :|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry