• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Angelaaa a spozniał ci tak kiedykolwiek @? Bo to rzeczywiscie dziwne jest juz kilka dni po spodziewanej @ i nic. Na pewno test nie był dobry i w sobote nowy pokaze 2 kreski, ja robilam pierwsze pre-testem a pozniej Quick Vue pink ale paskowy.

reklama
misia to zasadzaj i dawaj znaka :D bo jak podziala to ja tez na pewno kupie :tak:a Ty misia czyms witaminizujesz swojego malza ?

anuszka no to my mamy chyba lepsze wyniki troszke od Waszych, w sumie chyba wszystko jest w normie a liczba plemnikow az za nad to, ale to dobrze ze duzo zolnierzykow jest tylko cholercia zeby wiecej bylo o prawidlowej budowie a nie tylko 11 % :|
Ł. juz w ogole przestal palic. Palil elektryka ale juz od tygodnia widze ze nie siega w ogole. Nie powiem - jestem z Niego bardzo dumna :)
Mnie zaskoczyla u Ł. liczba plemnikow 350,40 mln w calym ejakulacie, i te 146 mln w 1ml. Nie spodziewalam sie ze ma ich tam tak duzo ;X
A w tej chwili co stosujecie ? my Salfazin, Witamine C, Magnez i kwas foliowy.

Ostatnia edycja:
Angelaa- test musiał być wadliwy chyba, koniecznie powtórz:tak:

ja oczywiście do tego ovufriend podchodzę z przymrużeniem oka. Na enpr.pl też mam konto i właśnie tworzy mi sie pierwszy wykres. Robię dwa równorzędnie i będę miała porównanie;-)

nam się we wszystkie ciąże udawało zajść za pierwszym podejściem więc generalnie co do plemników męża nie mam wątpliwości. Teraz mam wrażenie że po prostu słabo się staraliśmy dlatego nie wychodzi. Albo mam cykle bezowulacyjne, dlatego teraz mierzę tempkę i będę robić testy i zobaczymy.

Nuuuśka

no ale te twoje 11% to przecież jest 10 mln super extra plemników zdrowych, ruszających sie postępowo wg moich obliczeń

wiesz mi kilku ginów nie sprawdzało nawet wyników bo mówili że oni sie nie znają, dopiero teraz ze dwóch lekarzy sie wypowiedziało ... no sama zobaczysz co ci powiedzą i od razu melduj!!!
jeszcze z michalina porównasz ...

Tak anuszko Kochana w sumie wiec to duzo chyba tak ? czy sie myle ?
bo ja to w sumie sie juz pogubilam na amen :laugh2:
Ale szczerze jak mam komus wierzyc to w pelni wierze Wam, bo lekarze...no coz wielu pozostawia wiele do zyczenia :-(zreszta sama wiesz.
a Wy cos bierzecie na poprawe ? :)

moim zdaniem chyba ok

my bierzemy też to samo
salfazin, wit C, magnez, kwas foliowy, i pije takie tabletki do wody typu 'plussz' z zelazem i wit C oraz wapń ale to tak chyba dodatkowo ...
czytałam też że l-karnityna jest dobra... dla żołnierzyków ...
od kiedy wy bierzecie witaminki?
a to pierwsze badanie Ł?

anuszka cuda podobno dziala L-karnityna i zen-szen Kochana wiec nie wiem czy nie kupie Ł.
W zeszlym miesiacu dawalam jeszcze łukaszowi witamine A + E bo tez podobno bardzo dobra dla zolnierzykow.
Ogolnie to najlepiej byloby znalezc preparat witaminowy ktory ma w sobie wszystkie te skladniki.Ale l-karnityny w czystej postaci nie znalazlam jeszcze nigdzie, zen - szen i owszem, dokladnie jest taki preparat VITA-MINER i on ma wszystkie te wazne witaminki.
Salfazin bierze juz 3 miesiac, to bylo pierwsze badanie i zmaszczone przez ten okres wstrzemiezliwosci. Ale to moja wina - idiotka ze mnie bo tym sie nie zainteresowalam. W razie gdyby bylo trzeba, to termin Ł. juz zaklepalam za dwa tygodnie - 28 maja na 11.00.:tak:

http://allegro.pl/vita-miner-energia-60-tabl-zen-szen-l-karnityna-i3191815217.html

http://allegro.pl/trec-l-karnityna-pure-l-karnityne-60kaps-promocja-i3189261479.html

tu masz te dwa preparaty ale powaznie zastanawiam sie nad tym witaminer-em

edit. zamowilam :D a co mi tam

ciagle cos dopisuje i dopisuje xD nie wiem czy zainteresuje Cie co ja biore - Vita-Min Plus Mama, dla kobiet w ciazy, karmiacych i starajacych sie. Do tego kwas foliowy i magnez

Ostatnia edycja:
Staram się nie załamywać :-) @ Nigdy mi się nie spóźniała i dlatego teraz wydalo się to dla mnie dziwne. Jak w sobote nic nei wykaże to idę na betke, poniedziałek i wtorek mam wolne od pracy to w końcu coś zrobię, ta praca mnie wykończy a za marne pieniądze. Niestety taka szefowa :tak: I tak mimo wszystko czuję jakby ta fasolka na prawde we mnie była. Zaś mam dziwne kłócie w podbrzuszu. Wczoraj przy przytulankach tak mnie tam kuło że nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać , jeszcze K. powiedział ze na pewno dzisiaj @ przyjdzie bo stwierdził ze to czuł :-)

reklama
angela
no to do dzieła w sobotę znów test, w pon betka, a jak czujesz że jest fasolina
to super może to właśnie znaczy ze jest !!!

Nuuuśka
no szkoda że to dopiero pierwsze badania, bo nie masz porównania czy salfazin pomógł ... ale na co ci to, co ma poprawić twojemu Ł jak jest ok
poczekaj na opinie lekarza i drugie wyniki bo 12 dni to duzoooooooooooooooooo
jak ja chodziłam po aptekach to mi babka powiedziała że L-karnityne w sklepach z odzywkami dla sportowców dostane

michalina
a to ciebie pytałam się chyba o te laboratorium w wawie gdzie robiliście badanie nasienia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry