• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

angelaa a widzisz :D faceci jednak potrafia zaskakiwac pozytywnie w najmniej oczekiwanym momencie :tak:
Zrob jutro z rana ten tescik mowie Ci, bo mnie ciekawosc zrzera :zawstydzona/y:

misia Sloneczko :*** Ty to zawsze wiesz jak mi humor poprawic, zebym dobrze zakonczyla dzien :) A jaka mieliscie ilosc % prawidlowo zbudowanych plemniczkow ?
wiesz ze ja tez sie zastanawiam skad ona ma tego tyle, ale podejrzewam ze ma na to wplyw czas od ostatniego wspolzycia, bo 12 dni to jednak wiecej niz norma, ale mimo wszystko wyniki ma dobre :D Kocham Cie :* musisz mi koniecznie przeslac Twoj adres przy okazji, zeby Ciocia mogal cos fasolince przeslac :)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas w tym wyniku jest jeszcze tylko rakie coś: Wynik Hos Testu % (hipoosmotyczny test) 65,5% - norma 60% plemników napęczniałych (prawidłowych). Już nic innego nie mamy.
Ja nie wiem jaki jest powód, ale fakt jest faktem, że Ł to niezły gość z taką ilością :D Pół świata na raz by zapłodnił :D ha ha
Powiedz mu, że wzbudził podziw u koleżanek :D

I też Cię kocham!!!! :*****

angela rób testa !!!
super się zachował Twój eM.

michalina
dzięki za namiary!
ale u was inne są podane nazwy i nie wiem jak porównać te twoje z moimi ... wynikami nasienia

misia powiedzialam :-D Znaczy sie zadzwonilam do pracy :-D Smial sie jak nie wiem a ja razem z Nim. Powiedzial, ze misia ( bo on wie kto Ty i codziennie pyta sie jak tam Wasza fasolcia ) to najlepsza babka poza mna i jakby trzeba bylo to moze pomoc (:wściekła/y::wściekła/y:).
Co jak co, ale powiem Ci jedno - malo jest takich osob ktore od razu lapia mnie za serce jak Ty. Przyznaje - mam do Ciebie slabosc jakkolwiek glupio to zabrzmialo ale mimo ze dzieli Nas sporo km mam nadzieje, ze kiedys bedziemy mogly spotkac sie na zywo :tak:ponawiam prosbe o adres :-)

OCZYWISCIE ANUSZKA, SYLKA, HAPPYMAMA,MONIQAA I AVENSIS TEZ SA W MOIM SERDUSZKU BARDZO MOCNO UWIAZANE ! :tak::*

ale Nas tyle laczy ze zaluje ze nie mam takiej siosty :*

anuszka a dokladnie jakie masz ? jakbys sprobowala skopiowac jak misia i powklejac Wasze ? wszystko masz rozne ?

Ostatnia edycja:
Angelaaa rób jutro test!!!!! Nie moge sie doczekac, jak czujesz dzidzie to tak musi byc, ja tez czuje takie dziwne ciagniecie w brzuchu , to na pewno moja fasolka mała :)

Kobietki tak Was podczytuję i myślę czy wysłać mojego na badania... Chociaż on sam twierdzi, że nie musi bo on ma zapas plemników :baffled:
W każdym razie tak myślę czy od razu Go wysyłać czy jeszcze poczekać... Po jakim czasie wysłałyście swoich? My niby czwarty cykl teraz mamy, ale jakoś przez 10 lat też nam sie nic nie przytrafiło (co prawda trochę uważaliśmy, ale zawsze szansa była)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry