• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witam :) @ dalej nie ma , ale jakoś nie odważyłam się dziś zrobić testu :-) boję się że nie będzie fasolki i coś ze mną jest że @ nie przyszła. :-( ale żadnej infekcji nie mam ani nic ( została już wyleczona ), stresów też nie mam. Zaś czuję jakby mi coś siedziało na lewym jajniku, takie uczucie jakby mnie rwał :-)

reklama
Angelaaa to ja myslalam ze juz po tescie jestes, teraz jak zrobisz test to musi juz wyjsc , wydaje mi sie ze innej opcji nie ma, chyba ze jakies hormony zaszalaly ildatego spoznia Ci sie @. Test juz na pewno wykaze ciaze jest juz 4 dni po spodziewanej @.
Nie ma odwrotu , musisz zrobic test ...co ma byc to bedzie...najwyzej w poniedzialek pojdziesz zrobic bete.
Trzymamy kciuki :-):-):-)

Jutro rano już na pewno zrobię , bo wtedy robiłam popołudniu i wyszedł jak wyszedł. Albo test mało czuły a ja mam mało hcg w moczu. W pierwszej ciąży robiłam rano @ spóźniała mi się tydzien i kreseczka wyszła bardzo blada na usg wyszło że był 4-5 tydzień ( od @ ) czyli 2 -3 tydzień od zapłodnienia jak dobrze liczę .
Sylka a ty robiłaś już test ?

ja robilam 1 test 2 dni przed @ , drugi 1 dzien przed @, musialam przyspieszyc bo mialam ta angine wiec wolalam wiedziec, w pierwszym tescie wyszla blada kreska a w drugim juz mocniejsza, teraz nie robilam czekam juz na wizyte u gina 27.05.

Tutaj sa te testy jeszcze raz. Picture 015.jpgPicture.jpg

Załączniki

• Picture 015.jpg
    Picture 015.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 41
  • Picture.jpg
    Picture.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 42
witajcie!

Angelaa- przestań siebie ( i nas) trzymać w niepewności i rób ten test!:tak:
już teraz powinno pokazać czy jest ciąża czy jej nie ma.

ja w każdej ciąży czułam kto pod sercem siedzi i zawsze na usg pierw ja zgadywalam a potem lekarz potwierdził i zawsze dobrze trafiałam z przeczuciami.:-)

moje dzieci nie mają pojęcia że staramy się o kolejnego malucha, póki co mają też nie wiedzieć, jak będę w ciązy to powiem im chyba dopiero po pierwszym usg. Moja Martynka chyba jednak wyczuła coś nosem albo gdzieś coś podsłyszała bo codziennie się mnie pyta czy dzidziuś już jest w brzuchu. Strasznie jest rozczarowana kiedy jej mówię że nie. Jedno jest pewne jak uda mi się zaciążyć to moje dzieci będą skakać z radości:-) Cieszy mnie ich podejście. Wiem że są dzieci które ewentualnemu rodzeństwu mówią stanowczo NIE.

Angelaa mamusiu rob ten tescior ! Bo już myslalam, ze dziś uslysze kolejna dobra wiadomość a tu dalej nic :wściekła/y:

Matko jak boli mnie glowa...uch.Tragedia wczoraj polozylam się z bolem glowy a dziś obudzilo mnie to samo :| A tabletka nie pomaga nic a nic :|

angella!!! brak mi słów!!!!

a ja bylam u gin w medycynie rodzinnej - bo chcialam zeby mi zlecila badania i zebym nie musiala za nie placic.... bardzo mila babka - badania zlecila - mnostwo, a na dodatek powiedziala ze da mi skierowaie na test PAPA (bo mam 31 lat i brat mojej babci mial zespol downa) i jestem zadowolona, bo zaoszczedze 600 zł :D

michalina a który ty jestes rocznik? Ja 31 bede miec w sierpniu.
Wrocilam do domu po 3 h w bibliotece, teraz obiadek i znow pisanie.

Angelaa czekamy na Twoj tescik.

reklama
Happymama , fajne podejscie dzieci, grunt to rodzinka i kochajace sie rodzenstwo. Moj maly tez chce dzidziusia juz od ponad roku pyta kiedy bedzie dzidzius.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry