michalina_ch
Fanka BB :)
Nuuuśka ha ha, powiedz swojemu, że ja już nie potrzebuję pomocy
niech się za Ciebie zabiera zaraz bo macie dobre podstawy (tylko Ty torbiel zwalcz!!!)
A Twoja słabość do mnie jest w 100% odwzajemniona!!!!! Ty jesteś moim dobrym Aniołkiem i bardzo żałuję, że mieszkamy w innych miastach, ale na pewno sie spotkamy!!! Tyle nas zgranych już tu jest, że kiedyś zorganizujemy spotkanie
ale fajnie będzie 
A Ty jesteś ( i każda to powie) takim promyczkiem na tym forum
Adres wyślę
ale prezenty dla Fasolci po badaniach prenatalnych - aby nic nie zapeszyć 
anuszka postaraj sie powklejać wyniki Twojego obok naszych, może coś tam sie powtarza
Moniqa - ja wysłałam swojego po jakiś 5 miesiącach
sylka to na pewno Fasolina, mnie ciągnie codziennie na wysokości jajników - zwlaszcza dzisiaj.
angella rób teściocha
Jejku ja się tak do Was przyzwyczaiłąm, ze mojemu M też opowiadam o Was
I mojej mamie też
codziennie się pyta co u Was słychać
Nigdy nie byłam na żadnym forum, więc jestem zaskoczona, że od razu znalazłam tak super babeczki!!!
A Twoja słabość do mnie jest w 100% odwzajemniona!!!!! Ty jesteś moim dobrym Aniołkiem i bardzo żałuję, że mieszkamy w innych miastach, ale na pewno sie spotkamy!!! Tyle nas zgranych już tu jest, że kiedyś zorganizujemy spotkanie
A Ty jesteś ( i każda to powie) takim promyczkiem na tym forum
Adres wyślę
anuszka postaraj sie powklejać wyniki Twojego obok naszych, może coś tam sie powtarza
Moniqa - ja wysłałam swojego po jakiś 5 miesiącach
sylka to na pewno Fasolina, mnie ciągnie codziennie na wysokości jajników - zwlaszcza dzisiaj.
angella rób teściocha
Jejku ja się tak do Was przyzwyczaiłąm, ze mojemu M też opowiadam o Was