• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka ha ha, powiedz swojemu, że ja już nie potrzebuję pomocy :D niech się za Ciebie zabiera zaraz bo macie dobre podstawy (tylko Ty torbiel zwalcz!!!)
A Twoja słabość do mnie jest w 100% odwzajemniona!!!!! Ty jesteś moim dobrym Aniołkiem i bardzo żałuję, że mieszkamy w innych miastach, ale na pewno sie spotkamy!!! Tyle nas zgranych już tu jest, że kiedyś zorganizujemy spotkanie :) ale fajnie będzie :D
A Ty jesteś ( i każda to powie) takim promyczkiem na tym forum :)

Adres wyślę :D ale prezenty dla Fasolci po badaniach prenatalnych - aby nic nie zapeszyć :D

anuszka postaraj sie powklejać wyniki Twojego obok naszych, może coś tam sie powtarza :)
Moniqa - ja wysłałam swojego po jakiś 5 miesiącach
sylka to na pewno Fasolina, mnie ciągnie codziennie na wysokości jajników - zwlaszcza dzisiaj.
angella rób teściocha

Jejku ja się tak do Was przyzwyczaiłąm, ze mojemu M też opowiadam o Was :) I mojej mamie też :D codziennie się pyta co u Was słychać :) Nigdy nie byłam na żadnym forum, więc jestem zaskoczona, że od razu znalazłam tak super babeczki!!!

reklama
ja tez się do was przywiązałam.:-)
jak byłam w ciąży z drugą córką to też poznałam fajne dziewczyny na pewnym forum. Piszemy ze soba już od prawie 9 lat. Maż jednej z nich założył nam takie prywatne forum na stronce internetowej że nikt tam nie ma wejścia. Miałyśmy już spotkanie w Krakowie, Poznaniu i Wrocławiu, wszystkie dojechały. Super sprawa :)

Angelaa - mężczyźni to realiści. Mój też ma podobne podejście. Nie nakręca się tak jak ja. Dla niego dziecko staje się realne dopiero w dniu porodu:-D

moje będą niebieskie:

iczba dni od ostatniej ejakulacji :
10 3 nie mamy i nie pamiętamy ale jakoś 4-5 dni
upłynnienie : 10,00 min. (wartość max - 60min ) 10 min -30
objętość ejakulatu :
2,4 ml (wartość min - 1,5 ml ) 2,5- 2,5
pH :
7,80 ( wartość min - 7,20 ) 7,6
barwa :
biaława prawidłowa
lepkość :
prawidłowa +
Aglutynacja :
brak - u nas -
Liczba plemników w 1ml :
146,00 mln/ml ( wartość min. - 15,00 ) 14,9 mln (wow, ile Twój ma plemnikow!!!!!) -42 mln
Liczba plemników w ejakulacie : 350,40 mln ( wartość min. - 39,00 ) 37,1 mln - 105
Ruch postępowy : 65 % ( wartość min. - 32 ) 26,2% szybki, 26,8% wolny, 15,8% niepostępowy- postępowy szybki 10%, postępowy 30%, drgajacy 10%, nieruchome 50%
Ruch całkowity :
85 % ( wartość min. - 40 )
Ruch plemników
- brak ruchu : 15,00 %
Żywotność ( % żywych ) : 86,00 % ( wartość min. - 58 % ) 69%
Liczba plemników o prawidłowej budowie : 11,00 % ( wartość min. - 4 % ) -morfologia 12%
Liczba komórek spermatogenezy w 1ml : <5 mln/ml ( wartość max. - 5,00 mln/ml )
Liczba leukocytów w 1ml : <1 mln/ml ( wartość max. 1,00 mln/ml )

no zobaczymy jak to będzie dalej
pójdziemy tam na pola mokotowskie jak pisałaś michalina
jak P skończy salfazin
aaaaaaaaaaa
no i kupiłam l-karnitynę na allegro ale większe opakowanie!!! Nuuuśka dzięki

Ostatnia edycja:
anuszka kupilas jednak ? :-) wszędzie pisza ze ona bardzo dobrze wpływa na ruchliwość i zywotnosc plemnikow ale Wy macie również bardzo dobrze wyniczki, nie umiem doszukać się tu czego zlego.
Ciekawa jestem czy te witaminki rzeczywiście dzialaja ale mam nadzieje,ze tak :tak:

misia bardzo dobrze, po badankach czekam wiec na adres to fasolcia dostanie cos od Cioci :-)ale oczywiście "dziewczyńskiego" jak to mawia Ola, bo musi być dziewczynka. Ola mi ostatnio walnela tekstem ze dziewczynki sa bardziej OCZYTANE I KOMPETENTNE od chlopcow, na co ja musiałam zrobić na prawde bardzo dziwna mine, bo pyta się mnie co mi się stało - a ja jej na to - Boze dziecko skad Ty znasz takie słowa :laugh2:
Chcialabym stworzyć taki Nasz wlasny kacik, Nasza ostoje, w której bezpiecznie będziemy mogly poczuc się w każdej sytuacji i w każdym momencie. Dlugo szukałam duszyczek, z którymi będę mogla w taki sposób jak teraz się zrozumiec :*

Jestem już w domku, ide się polozyc bo dziś ciezki dzionek był. Aaaa nie wiem w sumie czy napisałam już - mojej ginki nie ma jutro, wiec skonsultuje się z Nia w poniedziałek. Uch znowu pare dni do tylu. Ale ważne ze wyniczki Ł. sa dobre, daly mi kopa naprzód !! :tak:

Ostatnia edycja:
no ja bym tak strasznie chciała córeczkę, ale czuję że to chłop będzie (na punkcie którego zwariuje) :)

wiecie co, znalazłam się dziś na stronie Oliwkowe serduszko: Fundacja Serce Dziecka im. Diny Radziwiłłowej zbiera w Siepomaga.pl i jako przyszłej mamusi tak mi się smutno zrobiło. Jeśli macie jakiś wolny pieniążek na koncie to wspomożecie to maleństwo. ja się dołożyłam 10 zł, ale może uda się uzbierać... Sentymentalna w tej ciąży się robie....
dobranoc dziewczynki!!!

reklama
witam!

już po kawie w drodze do pracy.w sumie to już prawie w pracy :-\

Nuuuśka
no podobno są trochę słabe.
no zamówiłam 120 tabl za 35zł
powiem ci o efektach za dwa -trzy miesiące :-D jak przynajmiej safazin skończy brać

a ja po pracy do ginki
ciekawe co tam na usg będzie widać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry