• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

ja jestem 82 rocznik. i to będzie mój pierwszy dzidziuś.
bede robic test papa
a tak to standardowe badania, plus oczywiscie HIV (fakt ze w grudniu robilam, ale znow mi zlecila, wiec zrobie).

reklama
sylka misia to ja przy Was szczenior jestem :zawstydzona/y: rocznik 86 ( 27 lat ) :zawstydzona/y:
Co Ty robisz w bibliotece tyle czasu ? :-pjak moja Ola, ona ma w nawyku juz chyba wypozyczanie masowo ksiazek :-)Gorzej tylko potem z czytaniem, bo wiesz jak to jest - u Nich w szkole jest konkurs na to, kto wypozyczy najwieksza ilosc ksiazek, wiec dzieciaki daja czadu ;]

misia super ze porobisz wszystkie badanka, i jeszcze zaoszczedzisz :tak:Bardzo sie ciesze, bo nalezy Ci sie jak malo komu :*

Ekhm, to ja tu najstarsza z Was wszystkich, chyba. W tym roku kończę 35 lat:-)
Dziś mam wizytę u gin, ciekawe jak tam cysta - mam nadzieję, że nie ma już tej cholery:wściekła/y:
Dziewczyny, @ mnie podłamała, bo miałam nadzieję, że będzie Małe, ale widocznie jeszcze nie jest to dobry czas. Skupiłam się na dopieszczaniu poddasza i wykańczaniu kuchni i kicham na testy owulacyjne i skupianie się tylko na jednym - czas naprawdę wyluzować, bo oszaleć można. Cała reszta jest OK, więc prędzej, czy później Junior też będzie:-)
Nuuuśka-->wyniki Ł. imponujące:tak:
michalina--> jak samopoczucie? Mam nadzieję, że wszystko OK i zaczyna stres odpuszczać:-)
angelaa--> rób tego teściora:tak:

Pędzę się przygotować do wizyty:-)

sylka taaaaaaa bardzo sie boje bardzo bardzo :-p:-p Ja jestem mloda cialem , ale stara duchowo :cool2:
piekna dzis pogoda, az szkoda, ze do wieczora musze tu siedziec :|

avensis tak mowisz, ze dobre ? to sie ciesze Kochana bardzo. Czyli tam wszystko ok ?
Ty predko napisz po wizytce co doktorka powiedziala i jak cysta bo sama jestem ciekawa. W przyszlym miesiacu chce sie do Niej zapisac, wiec najlepiej miec informacje z pierwszej reki :)*
Trzymam kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
happymama nie musisz :P bo wszyscy wiedza :P:P
a co do wieku - kazdy wiek jest dobry zeby zostac mama :tak: !! Kazdy kazdy. Oczywiscie wszystko w granicach rozsadku,ale tak do 45 :-p

Postanowilam, ze w tym miesiacu pojde wreszcie na RTG dolnej szczeki bo od ponad 3 lat mam do usuniecia dolne zeby madrosci, ale wiecznie to odwlekam. No bo...przyznam ze sie boje. zwlaszcza ze zebow jako takich nie mam - po prostu cos kiedys probowalo wyrasnac, ale ze tak powiem nie wyszlo. no i mam dwa takie kikutki niewyrosniete, ktore raz na czas daja o sobie znac - w tym po lewej stronie kiedy zrobila sie dziurka, a jak zaleczyc cos czego nie widac ? No wiec dowiedzialam ze ze musze isc na usuniecie calkowite tych dwoch zalazkow ale ze ja nie znosze dentysty to odwlekam ile sie da. No ale chcialabym mimo wszystko doleczyc to do czasu kiedy uda sie w koncu zafasolkowac, bo wiecie jak to jest z zebami i leczeniem ich w ciazy... :dry:

mimimoo a Ty przepraszam co ? stara moze ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry