• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Avensis no to zaczynaja Ci sie dni płodne wiec do dzieła. Na pewno sie uda i za nieglugo pokazesz nam 2 kreseczki. Ale wiesz wyluzuj i tak na spokojnie działajcie :-)

reklama
happymama dziś nad tym myslalam i nie wiem co mam począć :| wiadomo, ze jak ginka stwierdzi, ze laparo jest konieczna to zdecyduje się na Nia, ale avensis torbiel wieksza od mojej zniknela w przeciągu 3 miesięcy po braniu lutki.
A branie lutki nie wyklucza zajścia w ciaze prawda ? Można się starac w okresie leczenia ?

Wiesz jak bardzo wszystkie pragniemy dziecka.Wszystkie tu. A ja w tym miesiącu po prostu mam duuuza ochote na przytulaski i tu pojawia się moje pytanie - co jak tak uda się zafasolkowac a torbiel mimo leczenia się nie zmniejszy?
Nie wiem Kochana co począć :|Glowa to jedno - a serce drugie.. ;X

Nuuuśka lutka wręcz pomaga zajść w ciążę :) ja przez to, ze poroniłam od 16 dc biorę lutine i byc moze bede brala do konca ciąży :D ona pomoga w utrzymaniu ciąży :)

Nuuuśka- najlepiej pogadaj o tym z gin. Lekarz na pewno ci wszystko wyjaśni. Postaw sprawę jasno że bardzo chcesz się starać o dziecko itd.
U mnie ten miesiąc też kiepski na staranka ale tak mi szkoda tracić kolejny cykl.

angelaa no nie zartuj :| !! cholera a ja na prawde byłam pewna uch.. :|

misia a lutke bierzesz od samego początku ? ona jest na receptę jak się domyślam ?
Kurde jak mi brakuje wiedzy na pewne tematy ! ach zielona jestem !

happymama wiesz co Ci powiem ? Dzis spojrzałam w lustro...i szukam diety. Cos musze ze sobą zacząć robic, bo po odstawieniu anty nawet nie wiem kiedy troszkę mi się przybralo. Nie czuje się dobrze w swoim ciele. A waga tez ma wpływ na zajście w ciaze na pewno. Choc ja nie jestem gruba - wzrost 173cm, waga 66kg. Ale za dużo boczków...feee stanowczo za dużo

reklama
mimimoo- ja na 6 weidera poległam niestety:sorry2: nie należę do wytrwałych.
Generalnie nie mogę narzekać mam 1,66 wzrostu i ważę 51kg no ale ten brzuch gdybym go zgubiła byłoby idealnie.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry