• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Ja trochę nie wierzę lekarza. Mnie też chciał robic laparoskopie bo nie zajde i udalo sie bez a straszył i do drugiej poszlam to dawala mi miesiąc jak sie nie dam pokroić. A to juz 5 lat i kilkanaście badań między innymi na płodność i jakos nikt nie mówi ze muszę tylko ze sa zaburzenia.

reklama
ja też nie mam zaufania do lekarzy. Wiele razy nacięłam się na złą diagnozę czy to u siebie czy u dzieci. Mój syn wylądował kiedyś w szpitalu z zapaleniem stawów przez jednego konowała co to mi wmawiał że mojego syna bolą nogi bo ma bóle wzrostowe... w trzecież ciąży pewień ginekolog po zrobieniu usg stwierdził że moje dziecko może mieć zespół Downa bo ma płaski nos, za krótkie kończyny i ciągle wystawia język. Wylałam wtedy morze łez aż w końcu pojechałam do specjalisty który zrobił bardzo dokładne usg i wykluczył wszystko. Także ja uważam że każdą diagnozę warto potwierdzić u dwóch a nawet trzech lekarzy. Jak każdy powie to samo to coś musi w tym być na diagnozie jednego bym się teraz już w życiu nie opierała.

Dobrze że wczoraj tego testu nie robiłam , jakoś intuicja mi podpowiadała żeby go nie robić, kolejny raz bym się rozczarowała. Ginekolog dopiero na 4 czerwca :-( Mój K. się załamał :-(

Angelaa czyli jednak testy nie kłamia. Trudno, w tym miesiacu na pewno sie Wam uda, tylko sie prosze tu nie załamywać, bo trzba pozytywnie myśleć i oddać sie rozkoszom robienia dzidziusia. W grupie razniej i w tym miesiacu uda sie wszystkim :-) To czekamy na dni płodne u was :-)

mimimoo przytyć chcesz ??? to możemy się zamienic :P
Wiesz ile ja przed ciaza z Olka wazylam ? No fakt miałam wtedy 18 lat, ale uwielbiałam jesc i jadlam w każdej ilości, lecz mimo to, w szkole mówili ze jestem anorektyczna - miałam przezwisko "mrówka" :-D Wazylam 49kg, a jadlam za dwoje ba nawet za troje. Mialam po prostu idealna przemianę materii. W ciąży z Ola przytylam - TU UWAGA !! 30kg ( !! ) Na mecie końcowej wazylam prawie 80kg. To było cos :-Ddosłownie jak taki maly wielorybek. Ale po ciąży...nie wiem jak wszystko ze mnie zeszlo. Spacerki z Ola, dużo stresu niestety i znowu przy wzroście 173cm wazylam 50kg.Moja wymarzona waga oj tak. Swietnie się wtedy czułam. No ale od jakiś trzech lat ( dokładnie odkad poznałam Łukasza ) pne się w gore. Co wcale mi się nie podoba, ale powiedz chłopu ze nie chce Ci się jesc :wściekła/y:Jak ja mu mowie ze nie jestem glodna i nie chce obiadu to on mi na to, ze nie będę się glodzic poki z Nim jestem :nerd:
Ale nie czuje się dobrze w swoim ciele. Za dużo ciałka mi przybylo, zawsze bylam szpryca ze tak powiem a teraz robi się ze mnie taka cebulka :rofl2:

Nuuśka przy takim wzroscie 50 kg to na pewno wygladalas jak anorektyczka, ja najmniej wazylam 55 i wtedy czulam sie jak kosciotrup wszedzie kosci mi wystawaly. Teraz wazylam sie kilka dni temu waze 61,5 172cm ,ze 2kg za duzo no ale na odchudzanie sie teraz nie ma miejsca:-)

reklama
sylka ja zawsze dobrze się czułam w swoim "chudym" ciele. Nie chodzi tu o jakas paranoje, po prostu cale zycie miałam rozmiar 34/36 a tu teraz 38 :baffled: Ty to teraz musisz się duuużo i zdrowo odzywiac, żeby fasolcia zdrowo rosla :tak:
Najgorsze jest to, ze lato idzie, a ja taka zapuszczona :angry: ale może jeszcze uda się cos zrzucić mam zamiar zacząć od początku przyszłego tygodnia:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry