mimimoo przytyć chcesz ??? to możemy się zamienic
Wiesz ile ja przed ciaza z Olka wazylam ? No fakt miałam wtedy 18 lat, ale uwielbiałam jesc i jadlam w każdej ilości, lecz mimo to, w szkole mówili ze jestem anorektyczna - miałam przezwisko "mrówka"

Wazylam 49kg, a jadlam za dwoje ba nawet za troje. Mialam po prostu idealna przemianę materii. W ciąży z Ola przytylam - TU UWAGA !! 30kg ( !! ) Na mecie końcowej wazylam prawie 80kg. To było cos

dosłownie jak taki maly wielorybek. Ale po ciąży...nie wiem jak wszystko ze mnie zeszlo. Spacerki z Ola, dużo stresu niestety i znowu przy wzroście 173cm wazylam 50kg.Moja wymarzona waga oj tak. Swietnie się wtedy czułam. No ale od jakiś trzech lat ( dokładnie odkad poznałam Łukasza ) pne się w gore. Co wcale mi się nie podoba, ale powiedz chłopu ze nie chce Ci się jesc

Jak ja mu mowie ze nie jestem glodna i nie chce obiadu to on mi na to, ze nie będę się glodzic poki z Nim jestem

Ale nie czuje się dobrze w swoim ciele. Za dużo ciałka mi przybylo, zawsze bylam szpryca ze tak powiem a teraz robi się ze mnie taka cebulka