• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Już się nie mogę doczekać kolejnego testu ale niestety muszę czekać :-) . Powstrzymałam się żeby kupić dzisiaj test bo znając mnie jutro bym już go zrobiła :tak:

reklama
anuszka kurcze bo wiesz jak to jest ? Jak jest dobrze, to czlowiek chcialby lepiej :-(
Twoim zdaniem mozna go wykluczyc calkowicie z kregu podejrzanych ?:rofl2:

angelaa
ja na twoim miejscu już bym ze trzy zrobiła :-D
a wiesz co ... ja pochodzę z Raciborza! na pewno wiesz gdzie to ... :-D

tak Nuuuska, myślę że można go wykluczyć :-D

Ostatnia edycja:
Angelaa- a twój mąż to wogóle chce mieć teraz dziecko? Bo po twoich opisach to bardziej wnioskuję że chyba nie jest do końca przekonany;-)

On z jednej strony chce a z drugiej się boi, bo jesteśmy dopiero 9 miesięcy po ślubie, z pieniędzmi nam się nie przelewa czasem jest ciężko i K. się boi tego że po prostu nie damy rady, a z moją pracą też różnie bywa. Zmienił się od tej pory co straciłam już jedną ciąże i się załamałam. K. mi mówi żebym się nie nastawiała bo zaś będę przeżywać i wydaje mi się że dlatego taki jest.

anuszka bo mnie wlasnie o to chodzi tylko. Sama pewnie wiesz ze inne jest nastawienie jak sie okazuje ze tylko jedna strona jest do bani ze tak powiem. A ja od poczatku wolalam zeby chodzilo o mnie niz o Niego. Wiem, ze by sie zalamal :-(

angela moj Ł. to sie juz przyzwyczail ze rano na dzien dobry witam sie z Nim a potem z Wami, to samo zreszta robie wieczorem a w ciagu dnia umowmy sie czesciej pisze z Wami niz z Nim bo on w pracy a ja mimo z tez moge robic i jedno i drugie :-)
Rob tego tesciora szybko !

wiem wiem o co chodzi, ja tez bym wolała żebym tylko ja a tak to kręcimy sie ...
jak mój P.się dowiedział że i u niego jest słabo to chyba był zły ... mielismy ciche dni ... chyba się przejął ... ale juz jest ok, bierze witaminki :D

Teraz mój K. przyszedł do domku i mi tak słodko powiedział że chce dzidziusia i mam robić teścik . Jakiś jasnowidz z niego :-) Chyba jednak nie wytrzymam do soboty :-)

reklama
Nuuuśka, wyniki na czerwono mojego M.
iczba dni od ostatniej ejakulacji : 10 3
upłynnienie : 10,00 min. (wartość max - 60min ) 10 min
objętość ejakulatu :
2,4 ml (wartość min - 1,5 ml ) 2,5
pH :
7,80 ( wartość min - 7,20 ) 7,6
barwa :
biaława prawidłowa
lepkość :
prawidłowa +
Aglutynacja :
brak -
Liczba plemników w 1ml :
146,00 mln/ml ( wartość min. - 15,00 ) 14,9 mln (wow, ile Twój ma plemnikow!!!!!)
Liczba plemników w ejakulacie : 350,40 mln ( wartość min. - 39,00 ) 37,1 mln
Ruch postępowy : 65 % ( wartość min. - 32 ) 26,2% szybki, 26,8% wolny, 15,8% niepostępowy
Ruch całkowity :
85 % ( wartość min. - 40 )
Ruch plemników
- brak ruchu : 15,00 %
Żywotność ( % żywych ) : 86,00 % ( wartość min. - 58 % ) 69%
Liczba plemników o prawidłowej budowie : 11,00 % ( wartość min. - 4 % )
Liczba komórek spermatogenezy w 1ml : <5 mln/ml ( wartość max. - 5,00 mln/ml )
Liczba leukocytów w 1ml : <1 mln/ml ( wartość max. 1,00 mln/ml )

Testosteron : 481,70 ng/dl ( norma 249-836 )

więc jak widzisz Twój ma super wyniki, przy nich mój ma słabe a ma juz jedno dziecko i 2 razy mi gola strzelił :D

anneczka my robiliśmy w InviMed przy Polach Mokotowskich :) aaaa i testy jutro wyślę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry