• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Witam :) Pytałam o te objawy ponieważ od 2 dni spóźnia mi się @ jednak z testowaniem poczekam jeszcze pare dni :tak: a wczoraj i dzisiaj rano dziwnie kluło mnie w podbrzuszu, plamienia nie było, a śluz jest albo mleczny albo przeźroczysty ( taki był wczoraj wieczorem) . Powiedziałam mojemu K. że mi się @ spóźnia to powiedział ze przyjdzie. Jaki on jest pesymista.

Ostatnia edycja:
mimimoo pooooooleciala w dol :eek: 36,28 - ale licze ja jako zaburzona bo Ł. wrocil przed 2 w nocy z pracy i przebudziłam się na jakies dobre pol h bo zdazylismy jeszcze pogadać :P
Ale @ nadal nie ma .....:( co się dzieje z ta temperatura ...chyba już dawno nie czekałam na @ tak jak teraz. Bo wcale nie podoba mi się myśl o rozegulowaniu cyklu po raz kolejny.
Ale spojrzałam teraz na wykres i miesiąc temu dokładnie w 1dc kiedy dostałam @ tempka była identyczna, wiec może to dziś ? ile ona może tak spadac my good...niezdecydowana

Ostatnia edycja:
Angela jeśli jesteś po terminie @ to testuj nawet dziś, po co masz się martwic i stresować niepotrzebnie ? test sadze powinien być wiarygodny wiec jeśli ma pomoc, to testuj ! :tak:Bo lepiej to wyjasnic szybko.

Nie robiłam bo stwierdziłam że nie będę sobie nadziei robić a mój K. jest przeciwny testom bo stwierdził że kłamią ( on zawsze coś głupiego wymyśli ) . Miałam niby czekać na wizyte u gin ale jednak jutro zatestuje. Mój K. stwierdził że nie bede chodzić w ciązy do ginekologa :-) On ich strasznie nie luuuuubi :-)

angelaa_w może K jest zazdrosny, o to że inny facet Cię widzi i w ogóle?
Kochane ja dziś mam wizytę, 3majcie kciuki, co prawda wątpię, żeby się udało, ale zobaczymy co będzię

reklama
czesc Angela rob szybko tescik , ja robilam 2 dni przed @ to juz bylo widac druga bledsz kreske widzialyscie zreszta na zdjeciach co wkleilam i pozniej nastepnego dnia , juz byla mocniejsza. I oczywiscie @ w niedziele nie przyszla no i raczej nie przyjdzie... piersi powiekszone i biały sluz tak jak pisalam wczoraj, ty masz to samo.
Po spodziewanej @ mozna juz test robic w ciagu dnia i powinien wyjsc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry