• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witajcie:tak: Ja jakoś nie lubie usg dopochwowych , mam uraz do tego. A dzisiaj @ jeszcze nie przyszła ( a powinna ), więc jest nadzieja :-) Śluz biały, trochę klejący

reklama
hej dziewczynki po poludniowo :*

anisen ,sylka ale ja juz betke robilam w czwartek :| i wynik ponizej 1.2 wiec ciazy brak.
Fakt dzis poniedzialek, ale nie wiem czy to cokolwiek by zmienilo. Test dzis rano robilam - jedna tlusta krecha, ani cienia drugiej, wiec nie sadze zeby to byla fasolka :|
Ale martwie sie, bo nie spoznial sie jeszcze nigdy,a mysle tez w kwestii tej torbieli, bo chcialabym ja jak najszybciej wyleczyc a tak to same widzicie....siedze jak na tykajacej bombie i nie wiem czego sie spodziewac.

mimimoo uwierz mi Kochana, ze jutrzejszej temperatury jestem ciekawa chyba jak zadnej dotychczasowej, Zagadka wielka :| co jak wzrosnie tak w ogole ? co to moze oznaczac, po trzech dni spadku ? pytam oczywiscie czysto teoretycznie.

misia wiesz co Sloneczko ja slyszalam i spotkalam sie z tym ze w pierwszym trymestrze ciazy nie nalezy wykonywac go czesciej niz raz na dwa tygodnie / do miesiaca. Chodzi o to, zeby rozwijajca sie dzidzia nie miala zbytniej stycznosci z promieniami bo w tych pierwszych miesiacach jest na Nie najbardziej narazona :happy2:

Ostatnia edycja:
Nuuuśka zadzwoniłam do koleżanki położnej (w szpitali Medicover ona pracuje) i powiedziała mi, że to badanie jest już kompletnie nieinwazyjne i można je teraz nawet codziennie robić (ale po co) :) więc już się w ogóle nie boję, że mam dwóch lekarzy (którzy o sobie nie widzę, he he)
Kochana, a może przez tą torbiel nie masz tej @? bo ja myślę, że nie ma co już betki robić, niestety. musisz się tej torbieli koniecznie teraz pozbyć (a może sama się wchłonie po @ - tak jak było u mnie)

michalina_ch a jak ty się czujesz ? Co było twoim pierwszym objawem ciąży ?
Mi sie jakoś nie zbiera na @ , chociaż ten śluz jest taki jakby miała przyjść.

misia to super :):) codziennie pewnie w razie podejrzen o wady rozwojowe tudziez w przypadku ciazy zagrozonej, ale i tak fajnie,ze badanko jak z tego wynika jest juz calkiem bezinwazyjne :tak:
w betke ja tez juz nie wierze, i uwazam ze nie mialoby to chyba najmniejszego sensu.Ale martwie sie, bo co jak co, torbiel pewnie tez moze byc tego powodem ale mimo wszystko do tej pory ( a na pewno jakis czas cholerstwo w sobie mam ) nie bylo problemow z planowym @. a zalezy mi kurcze bardzo,zeby dziadostwo zlikwidowac jak najszybciej i nie ukrywam ze chcialabym zeby poogladali mnie "od srodka " czy tam wszystko ok. W koncu nie wszystko jest w stanie wychwycic obraz usg..

angela podobno niektore kobiety w tym okresie, odczuwaja wyraznie klucia w podbrzuszu czy tez po konkretnej stronie. Ja niestety nie pomoge, choc chcialabym:zawstydzona/y:

a ja dziś miałam wolne :D
i trochę w domku porobiłam przydatnych rzeczy...
a wczoraj zmieniłam sama kran w kuchni !!!
:D

ja zaczęłam odkładać na chrześnice zaraz po jej chrzcinach ... i mam juz sporą sumkę, na komunię już mam i to z nadmiarem więc już pomału do ślubu będę zbierać :D (lub na inne okazje)
a drugi chrześniak/chrześniaczka jeszcze w brzuchu (rodzi się za około dwa tygodnie) a ja już zaczęłam zbierać :D
bardzo fajna sprawa co miesiąc odkłada mi się po 50 zł 'na głowę' na osobne konto i nie ruszam tego :rolleyes:

Nuuuśka
to czekamy teraz na wyniki Ł
może jak nie przyjdzie @ to betka ...
może podskoczy, i betka i tempka ... czasem przecież też może byc niska na początku ciąży ...a kilka dni już minęło

michalina
super wieści, niech rośnie do nieba jak w bajce ta twoja fasolina ...
a miałaś mi też powiedzieć co to za super doktor do którego chodzisz ... oprócz tamtej pani dr chyba z michałowic, którą polecałaś

Ja nic nie czuje do tej pory, piersi caly czas mam powiekszone i powiekszyly mi sie brodawki i przyciemnialy , po za tym sluz bialy lepki. Jedynie takie objawy.

anuszka nieeeee no jak sama zmienilas kran w kuchni to Ci powiem zdolna dziewczynka z Ciebie :D ja do takich rzeczy kompletnie sie nie nadaje :P ale rano musialam tez troszke ogarnac, bo przez Komunie nie mialam glowy do niczego :dry:
Czekamy na wyniczki Ł., nie znam sie kompletnie na interpretacji, ale w necie znalazlam normy wiec moze jakos sie polapie. Choc na pewno nie omieszkam i Was pomeczyc :P

sylka pierwszym objawem zawsze sa piersi a wiec wszystko jak najbardziej sie zgadza :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry