• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Czyli mogę się starać. Bo mi ktoś na gadał ze sie roni przez latanie w pierwszym trymestrze. Ale ta sama osoba próbowała mi wmówić ze ciemieniucha jest z brudu a nie wydaje mi sie. Mój syn mial a córka nie. Tak samo myte i chowane. Bo szkoda mi tych paru miesiecy bez staran. Początek lipca muszę lecieć i koniec sierpnia wracam jak załatwię wszystko.
generalnie to chodzi chyba o skok ciśnienia. Ale przecież mnóstwo kobiet lata w ciąży. Ja też będę musiała jak uda mi się zaciążyć.
Co do ciemieniuchy, ja u swojej najmłodszej walczyłam z nawracającą ciemieniuchą ponad 2 lata.Reszta dzieci nigdy nie miała. Co za bzdury że to od brudu:dry:

a w ogóle to witam w nowym dniu.
Pogoda paskudna, mój syn się rozchorował i siedzę z nim dzisiaj w domku.

reklama
hej :*:*

Dzis poniedziałek....matko jak ja nie lubie poniedzialkow. Jeszcze popoludniowek po urlopie...:no:
Wkurzam się już sama na siebie, bo tempka dziś spadla z 36,44 ( wczoraj) na 36,41 ale @ dalej nie widać :dry:Nosz szlak mnie dziś trafi jak się nie pojawi.

sylka tak jak piszesz - w grupie ( kupie :P ) sila, wiec mam nadzieje, ze maj dla każdej z Nas już będzie szczęśliwy :tak:Choc jeśli chodzi o mnie ja bardziej obstawiam czerwiec, bo jeśli w maju u mnie uda się laparo, to pewnie na majowe staranka już się nie zalapie :sorry2:

misia tez ostatnio stwierdziłam, ze jak Nam się w końcu uda, będę chodzic do dwóch jednocześnie na wszelki wypadek :p a co... czekam na wieści Sloneczko o fasolince, i zdjeciucha :D

Cześć dziewczynki!

No więc, zdjęcia nie mam, ale Fasolka ma 8,6 mm (czyli urosła dwukrotnie w ciągu tygodnia). Bije serduszko. Położna (bo ona mnie zna dobrze po tamtej akcji) powiedziała, że jeszcze nie gratuluje żeby nie zapeszyć i kazała nikomu nie mówić do badań prenatalnych.
Za tydzień mam znów do niego przyjść (bo potem jedzie na urlop i powiedział, że może mnie zabrać ze sobą, żebym odpoczęła :D uwielbiam tego lekarza), wieć do tej drugiej gin pojdę w nastepną srodę lub czwartek (żeby za często nie mieć usg...)

Nuuuśka
a test robiłaś??? Ciekawe co z Tobą jest!!!! Jejku, ja już chcę wiedzieć!!!!

anuszka - wyślij mi na priv swój adres to pocztą wyślę Ci szczęśliwy test :D

Michalinka, super wieści :-) Fasolka ładnie urosła przez tydzień :-D
Słuchaj lekarza i odpoczywaj dużo... Zero stresu :tak:

Anisen - betka ładna :tak: Ciekawe kiedy ja taką zobaczę :confused:

Gratuluje dziewczyny ;)
Pozazdroscic takiego fajnego lekarza....:)
Ja nie wiem co sie dzieje.... od 15 dnia cyklu na tesie pojawia sie delikatna kreska a mamy juz 20 dzien albo przeoczylam albo bedzie ale nie wiem kiedy....jajniki mnie bola brzuch dolem tez i nie wiem o co chodzi...:/

Tygrysek-z tego co się orientuję to test owu jest tylko wtedy pozytywny kiedy obie kreski są równie intesywnego koloru, blada kreska jest wynikiem negatywnym. Ja miałam kiedyś bladą kreską od połowy cyklu aż do samej @.
tu sciągnięty opis ze stronki :
Interpretacja wyniku testu owulacyjnego paskowego:

Wynik jest pozytywny, jeśli oba paski są widoczne i pasek testowy jest ciemniejszy lub w tym samym kolorze co pasek kontrolny.
Wynik jest negatywny, jeśli tylko pasek kontrolny jest widoczny (brak paska testowego) lub pasek testowy jest jaśniejszy od kontrolnego.

image002.jpg

Załączniki

• image002.jpg
    image002.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
misia robiłam rano tescior ale oczywiście jedna krecha. A @ nadal nie widać...na prawde nie wiem co jest grane :| Jutro Ł. idzie na to badanie nasienia wiec zobaczymy jak wyjda...matko oby choć to było dobrze.
Strasznie się ciesze Sloneczko ze Fasolinka już taka duza :-):-)dobrze je :-D!

Jeśli do jutra @ się nie pojawi co ja mam zrobić ? nie zdazylo mi się jeszcze tak, żeby nie przyszla na czas, a dziś jest druga granica pojawienia się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry