Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i tez chciałabym ważyć jak kiedyś, chociaż 10 kg mniej ...
Zabralismy czesc do domu, i straczy Nam chyba do końca tygodnia 
). Od mojej Babci i Wujka dostala zloty lancuszek, od znajomej Babci takiej bardzo bliskiej również zloty lancuszek ( skarabeusza ) i 200zł, od rodzicow Ł. rower o którym tez już wiesz ( kask z monster high oczywiście najjjj !!
), od Wujka i Cioci Łukasza tableta z podpinana klawiatura i 100zł a od chrzestnego 100euro
No i chyba jeszcze od mojego Wujka i Cioci ( mieszkają w Niemczech i niestety nie mogli dojechać ) dostanie cyfrowke.
Jedno co mnie meczy - strasznie mnie ciagnie w podbrzuszu 
przykro miU mnie od wczoraj @ na całego, wiec odpuszczam nakręcanie się i badanie każdego swojego objawu, bo porażka gorzko smakuje.
przykro mi
ja też odpuszczam nakręcanie się, w tym cyklu miałam wszelakie objawy, bolące sutki, byłam śpiąca, miałam wzdęcia , na twarzy ani jednego pryszcza jak to zazwyczaj jest przed @ itd. a mimo tego nic nie wyszło więc w tym cyklu odpuszczam wnikliwe wsłuchiwanie się w swoje ciało. Czekam po prostu na termin @ i tyle... ale to wszystko tylko łatwo sie mówi bo jak człowiek ma nadzieje to zaraz zaczyna sobie wmawiać...