Moniqaa
Fanka BB :)
Hey :-) Ostatnia praca dziś za mną, tak więc koniec z siedzeniem i przypominaniem sobie czasów LO (przynajmniej na ten semestr), dawno temu to już było. Nawet układ planetarny zdążył się zmienić 

Teraz już mężuś musi się bronić na egzaminach 
Nuuuśka... oby ta Twoja @ już nie przylazła. Będziesz nam pozytywne fluidki rozsyłać, a my będziemy łapać

Dżina, ładnie rośnie ta Twoja beta :-) Super :-)
Sylka to i ja Ci pogratuluję
Każde II kreski strasznie mnie cieszą... Niedługo z marcówek to już chyba żadna z nas nie zostanie - mam taką nadzieję
Tyle postów przybyło, że nie mogę dokopać się do ostatniej listy. Jutro od rana przewiduję ponowną lekturę tego wątku
Kolorowych snów tym co grzecznie się kładą do łóżeczka, a tym co trochę mniej grzecznie - życzę owocnych staranek

Teraz już mężuś musi się bronić na egzaminach 
Nuuuśka... oby ta Twoja @ już nie przylazła. Będziesz nam pozytywne fluidki rozsyłać, a my będziemy łapać

Dżina, ładnie rośnie ta Twoja beta :-) Super :-)
Sylka to i ja Ci pogratuluję
Każde II kreski strasznie mnie cieszą... Niedługo z marcówek to już chyba żadna z nas nie zostanie - mam taką nadzieję

Tyle postów przybyło, że nie mogę dokopać się do ostatniej listy. Jutro od rana przewiduję ponowną lekturę tego wątku
Kolorowych snów tym co grzecznie się kładą do łóżeczka, a tym co trochę mniej grzecznie - życzę owocnych staranek