• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Dziś mój spostrzegawczy szwagier zauwazyl, że mi cycki się powiekszyły :D ale nie skojarzł tego z ciążą tylko stwierdził, że za duzo kurczaków ze sterydami jem :D Ach te chłopy :D ha ha ha

hahaha wie szwagier gdzie patrzeć:-D

my dzisiaj spędziliśmy dzień na basenie.
Robiłam dzisiaj test owu ale negatywny no ale to 10dc w sumie. Będę powtarzać w 12dc. i zobaczymy ...

reklama
hej dziewczynki :*::*:*

Ja juz w pracy, rano troszke popadalo ale teraz na szczescie juz sie przejasnilo :) Po poludniu jedziemy na zakupy bo lodwka po tygodniu jakos opustoszala i jeszcze troche a samo swiatlo zostanie :P
A Łukaszek bez mieska to jak drzewo bez wody - usycha wiec trzeba go zaopatrzec :-p

misia zaden tam pijak :rofl2: wypraszam sobie, po 2 bylam w domu i to oooo wlasnych nogach :wściekła/y: Choc nie powiem - swiat troche wirowal, ale wazne ze trafilam ! :laugh2:
Co do szwagra hahaha - coz kazdy chlop wie gdzie oczkami zawrocic :laugh2::-) nie da sie ukryc ze na pewno urosly ale dobrze, ze jeszcze nie skojarzyl tego z ciaza choc wydaje mi sie, ze mimo wszystko zbyt wiele od Niego wymagasz :wściekła/y: Dla Nich takie rzeczy sa malo istotne, wazne ze urosly !! :-D

Hej kochane :)
Nuuuska dziekuje za zyczonka :*
Michalina masz spostrzegawczego szwagra
U mnie nadal bez zmian tzn @ nadal sie nie pojawila, testu nie powtarzalam jeszcze, bo strasznie sie tego boje. Brzuch tak z lewej strony zaczyna pobolewac wiec pewnie nie dlugo @ sie zjawi

witam babeczki!
przepraszam za swoją nieobecność! obiecuje że nadrobie :-D
moja sis na dziś ważna wizytę w szpitalu,może będą jej wywoływać poród bo płód się już nie rozwija :-\
ale te już końcówka ciąży . . .
przesyłam Buziaki i miłego dnia!

sandra powiem Ci ze ja na Twoim miejscu polecialabym na betke. Ona wskaze jednoznacznie co sie dzieje, a jesli nadal nie masz sladu nadchodzacej @ to nie ma na co czekac. Testy moga byc mylace ale betka pokaze na pewno :)

anuszka jejciu trzymam kciuki za siostre i dzidziolka przede wszystkim zeby porod przebiegl bez komplikacji !! Pisz na biezaco co i jak ! :-)

Ostatnia edycja:
Anuszka trzymam kciuki :tak:

Sandra, tak jak piszą Dziewczynki idź na betę, bo się sama zamęczysz myśleniem czy tak czy nie...

A u mnie... testy owu wczoraj pozytywne, a tempka dziś nie podskoczyła :no: Dwa razy mierzyłam, ale uparcie została nisko :-( Czyżby jednak owu nie było....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry