• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

90_natka dzisiaj nie robiłam, bo mi się przysnęło do pracy i czasu na wszystko zabrakło :zawstydzona/y:Będę w domu koło 18 to pewnie wtedy zrobię... :sorry:
A Ty robisz testy,bo nie widziałam na wykresie? Czy tak na wyczucie wiesz, że to ten dzień...

reklama
To zrób i daj znać czy nadal pozytyw :-)
Ja nie robię testów, mam monitoring. W piątek dostałam zastrzyk z pregnylu na pęknięcie pęcherzyków i gin powiedział, że owu prawdopodobnie niedziela/poniedziałek. Także zobaczymy jutro co z tempką, ale mam nadzieję, że się nie okaże że ten cały pregnyl mi nie zadziałał... A generalnie coś tam się dzieje, wręcz czuję się jakbym miała @ zaraz dostać :-) ale dopóki nie zobaczę wyższej temp i w czwartek nie będzie potwierdzenia owu na usg to nie uwierzę :-)

uwaga uwaga!!!!

15,6 mm :D z USG dokładnie 8 tygodni 0 dni :D serce bije jak dzwon :) Jaka ja jestem szczęśliwa!!!!
Zaraz jak się uspokoję to więcej napiszę :D

Fasolka 2.jpg
Nie wiem czemu takie przewrócone jest.... nie umiem normalnie wkleić...

Załączniki

• Fasolka 2.jpg
    Fasolka 2.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Natka kamien z serca z wielkim hukiem spadl mi z serca.
Mam skierowanie na prenatalne (USG, bHCG + test papa) - po poronieniu - ide 17 czerwca. I po tej dacie będę mogła już wszystkim mówić że się udało!!! :)

ja też się cieszę, że mam skierowanie - 600 zl do przodu. Tylko muszę podjechać tam wcześniej pokazać skierowanie czy na pewno jest dobrze wypełnione (biurokracja...)

a ja umieram! w nocy wymiotowałam, mdli mnie i boli brzuch.Nie mam siły wstać z łóżka. Jelitówka mnie jakaś dopadła a tu dni płodne się szykują.

Sandra może powtórz test?

sandra, tak jak mówi happymama - powtórz test, a co najwyżej juyro leć na betkę.
happy - a czym Ty się tak załatwiłaś???
anuszka za ile testujesz? bo ja jeszcze nie wysłałm ci testów....
Nuuśka Ty NIE PIJOKU jak wizyta u gin??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry