• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Nuuuśka pytałas mnie kilka postow wczesniej czy robilam bete, nie robilam, dlatego ze panicznie boje sie pobierania krwi i naprawde nawet dla potwierdzenia ciazy nie odwaze sie isc. Takze tylko 2 pozytywne testy i brak @ moga swiadczyc o fasolce poki co. A reszty dowiem sie za tydzien.

90_natka tak jak mówiłam, zrobiłam test owu przed chwilką i znów dwie krechy...
Pogubiłam się już... No nic może to dzisiaj... Zobaczymy jak rano będzie z temp.

Wrocilam !! :-)

mamusiu co za dzień był dzisiaj, już dawno nie pamiętam takiego poniedziałku. Nie miałam czasu na nic, o sikaniu, jedzeniu a nawet piciu mogłam zapomnieć. Po ostatnim poscie jaki rano napisałam miałam wrazenie ze jakies normalnie fatum do bitej 14 kolejka ludzi...:eek:
A po pracy szybko po Ole, obiad i na zakupy. Dopiero niedawno wrocilismy.

Już Wam wszystko pisze.
A wiec porozmawiałam z Nia długo dość. Jak na zlosc cos Nam się stało z usg i nie dalo się w ogole dziś robic :cool: Na wstępie trochę o wynikach Łukasza. Pani Doktor stwierdzila, ze już dawno tak pięknych wynikow nie widziala ! Powiedziala, ze cudowne po prostu, ze normalny orientacyjny czas wstrzemiezliwosci to około 7 dni, ale nawet jeśli było 10 a wyniki sa tak dobre, to swiadczy tylko o tym ze na prawde wszystko z Nim ok i możemy spokojnie wykluczyć go z kręgu "podejrzanych".
No i ide na zabieg.Ginka powiedziała, ze jej również zależy na zbadaniu droznosci jajowodow u mnie, także termin mam ustalony na 3 czerwca na 7.15 . No i tak. To poniedziałek, wtedy będę mieć wszystkie badania, rozmowe z anastezjologiem, zabieg z samego rana we wtorek. Do domu prawdopodobnie wyjde w srode, najdalej w czwartek. Mocz ze sobą mam wziasc, temometr, aktualne badania, dowod osobisty i wszelakie rzeczy osobiste.
Jutro chce jeszcze podejść do Niej i spytac, czy ona będzie chciała mi robic wcześniej usg, czy dopiero na oddziale. Operowac będzie mnie ordynator, podobno jest bardzo dobrym lekarzem, jutro musze się dopytać o jego nazwisko.
Przepraszam Was, ze nie umiem wszystkiego poskladac do kupy, ale jakas taka troszkę jestem przygaszona. Ciesze się, bo powiedziała jasno - Zrobimy laparoskopie a potem zobaczysz Kochana, ze będzie ciaza. Będziemy dzialac.
Wiem, ze ma doświadczenie, ze na pewno będę pod fachowa opieka, ale boje się narkozy jak ognia. Boje się,ze cos się stanie, ze się nie obudze....wiem, głupie te moje myslenie :zawstydzona/y:Wiem i zdaje sobie doskonale sprawę z tego, ze ten zabieg na prawde może pomoc, poza tym i tak nawet jeśli torbiel by się wchlonela a ciąży dalej by nie było, chciałabym żeby wykonano u mnie badanie droznosci jajowodow, a tak zrobia to na miejscu od razu i będzie jasne, czy tam wszystko ok, a jeśli byłoby cos nie tak - udroznia je.
Nie chce myslec, czy to na pewno dobra decyzja. Musi być dobra ! :-(

misia przez to wszystko zapomniałam o Twojej wizytce ! Piekna ta Nasza fasoleczka !! :-):-)Oj Sloneczko rozradowalas mnie, ze wszystko dobrze. A co gin powiedział odnośnie plamień jakie mialas ostatnio ??

anuszka tak dokładnie, mieszkam w Katowicach, ale cale zycie chowałam się w Bytomiu. U mnie w rodzinie imieniny się zawsze obchodzilo, ale u Ł. jakos tego nie ma, a ja nie chce zbytnio wychylać się z szeregu, bo w sumie imieniny chyba nigdy nie były dla mnie az tak istotne :tak:W związku z tym ze ginka powiedziała, ze wyniki Ł. ma bardzo dobre, nie będziemy powtarzac badanek, nie ma chyba już sensu.
Myslisz ze powinnam ?

sylka na pewno to fasolcia, i wszystko będzie dobrze ! zobaczysz ! :tak:

Ratuj się kto może !!! Burza się zaczyna :eek::eek:
W ogole CO JA BEZ WAS ZROBIE PRZEZ 4 DNI JAK ZNIKNE W SZPITALU !! Boze chyba zwariuje...:|
Mysliscie ze to dobra decyzja ?

Ostatnia edycja:
Dawno mnie tu z wami nie było, ale miałam ciężkie dni. Pokłóciłam się z mężem no i .. Mam już dość tych kłótni, nic mojemu K. nie można powiedzieć na temat tego czy jedzie do swojej mamy gdy ja bede do 17 w pracy ( on kończy o 14 ), zaraz wybucha i zacznie po mnie krzyczeć:-( . Ah, @ nadal jest i to mnie jeszcze bardziej dobija.

Mam tylko nadzieje że się pogodzimy, bo powiedział że nie ma ochoty ze mną już rozmawiać. A może i mu przejdzie. Teraz śpi jutro rano na 5 do pracy idzie i dopiero będziemy się widzieć około 15. Ciekawe czy chociaż smsa napisze bo zawsze pisaliśmy. Ah, nie zadręczam się tym już. :-)

Angela nie martw się, niestety w związkach raz na czas bywa już tak,ze trzeba się poklocic..na pewno przejdzie mu do jutra. Pospi i "wytrzeźwieje" mu glowka z negatywnych emocji.
A Ty dobre winko, ulubiony serial i staraj się o tym nie myslec :tak::*

Moniqaa jak kolejny pozytywny to super !! Zobaczysz ze jutro będzie piekna tempka :-)Dzialajcie Kochana ile wlezie - za mnie tez, bo u mnie w tym miesiącu z wiadomych przyczyn nici niestety.

reklama
Dziekuję Wam za dobre słowa :* Właśnie sobię leżę koło K. i ogłądam " Na wspólnej " hihi :-) czekam aż @ minie zebycu w koń zacząć kolejne staranka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry