• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Sandra ja również mocno trzymam &&&&&&&&&& :tak:. Jestem ciekawa dlaczego te małolaty po 14 - 16 lat zachodzą w ciąże i to bez problemu a ja mam takie problemy :-( . Chce już iść do gin a to jeszcze 2 tygodnie, a prywatnie mnie do niego nie stać

my rodzinnie wczoraj polegliśmy na jelitówkę, dzieci chore ja chora dobrze że mąż zdrowy to mógł koło nas biegać;-)

dzisiaj już trochę lepiej się czujemy.

Moniqaa- ty masz pozytywne testy owu a po temperaturze nie widać owulacji a ja mam odwrotnie na wykresie ovufriend mi wykrył owulację bo skoczyła mi temperatura a test owu wyszedł negatyw.Ale dzisiaj będę powtarzać test.

Sandra - trzymam mocno kciuki&&&&&

Happymama ale te testy to wiesz różnie wychodzą, mi się wydaje, że tempka ważniejsza.
U mnie w każdym razie nic nie wskazuje na owu... :crazy:

Sandra
o której masz mieć wyniki? Zaglądam i zaglądam na forum w oczekiwaniu na wieści :tak:

1. Moniqaa - termin @ 04.06
2. happymama - termin @ 05.06
3. 90_natka - termin @ 05.06

4. anuszka - termin @ 5.06
5. avensis - termin @ 08.06.

6. Nuuuśka - termin @ 13.06.
7. Angelaa_w - termin @ 13.06.

Sandra trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

5. avensis - termin @ 08.06.

6. Nuuuśka - termin @ 13.06.
7. Angelaa_w - termin @ 13.06.
​8. Patu$ka - termin @ 05.06

@ chyba już ustaje, w nocy nic nie było jak się podcierałam teraz takie lekkie plamienie. Chciałam zacząć mierzyć tempke ale nie wiem jak się to mierzy i gdzie :-). Mąż już chyba nie jest na mnie zły ale jednak dalej ma do mnie żal. Cały czas mi wciska że mam depresje bo nie moge zajść w ciążę i ciągle płacze, a to moja wina że sobie lubie popłakać ? :-D Ah, ci mężczyźni .

reklama
Angelaa_w ja mierzę pod językiem. Ale trzeba wkładać termometr w to samo miejsce pod język :tak:
Mierzysz codziennie o tej samej godzinie, po kilku godzinach snu.
Tutaj jest trochę na ten temat: Okienko eksperta - ABC temperatury - Forum 28dni

Sandra, gdzie jesteś?? Chyba denerwuję się już bardziej niż Ty :-p:tak:

Michalina ja mam nadzieję, że ten początek czerwca to będą same podwójne krechy :tak:
A jak Ty się czujesz, Kochana?

Verita dopisałam tak jak prosiłaś, ale spokojnie same możecie się dopisywać i modyfikować :tak: Tak przynajmniej się nie pogubimy, bo każda sama poprawi :tak:

5. Verita - termin @ 7.06
6. avensis - termin @ 08.06.

7. Nuuuśka - termin @ 13.06.
8. Angelaa_w - termin @ 13.06.
​9. Patu$ka - termin @ 05.06

Nowe wątki

reklama
reklama