• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Jestem jestem, dopiero wróciłam do domu bo byłam na zakupach na Marywilskiej z rodzinką :) ale mąż mnie obkupił dzisiaj :) Dostałam od niego cudowną pościel z widokiem Opery w Sydney :))) to mój konik i M wie, że starsznie tęsknie za tym miejscem.
Wracając pojechałam do przychodni bo miałam po drodze, ale wyników jeszcze nie ma :-( Mają być koło 18 :) Badanie było robione na CITO :-)

reklama
Mój K. bardzo dużo słów mi powiedział w nerwach z czego połowa nie wiem wgl o co mu chodzi. I teraz udaje że jest przygnębiony. A ja suwaczek mam, bo wpisałam date ostaniej @ a jest to 16.05 i mi tak wyszło :-)

Picture 002.jpg

Hej, witam to ja zamiast robic betke postanowilam jeszcze raz zrobic test hhe bo to nie boli, no i teraz dwie grube krechy w ciagu sekundy. Pomyslalm ze skoro tamte byly robione przed spodziewana @ to teraz juz ponad tydz. po bedzie bardziej wiarygodny test. Teraz to juz uwierzylam ze to fasolka :-)

Załączniki

• Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 52
  • Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Nuuuśka ta Twoja lekarka wydaje sie byc calkiem sensowna, mysle ze jezlei ma juz spore doswiadczenie w pracy to nie jeden taki przypadek widziala i wie co dla Ciebie najlepsze. Obiecala , ze bedzie u ciebie ciaza po zabiegu, wiec trzeba jej zaufac i oddac sie w jej rece, niech doprowadzi do zafasolkowania a pozniej do szczesliwego porodu :-)

reklama
Angelaa dzieki :) Nie denerwuj sie za bardzo Twoim mezem, wiadomo ze zycie z kims bez klotni jest niemozliwe..najwaznijesze zeby jednak pozniej sprobowac jeszcze raz na spokojnie porozmawiac o tym co sie powiedzialo sobie w nerwach o tych swoich zarzutach. Mysle ze on jest nieco podenerwoany ta sytacja , zreszta tak jak ty, chcialoby sie miec dzidzie odraz a niestety czasem trzeba na to troszke poczekac. Na pewno trzeb troche wyluzowac i nie naciskac na sile bo to spowoduje jeszcze wieksze spiecia miedzy Wami.

My po pierwszym nieudanym razie tez mielismy o to spiecie, bo nagle moj maz stwierdzil ze moze jeszcze poczekamy troche , wiec obrazilam sie na niego , nie odzywalismy sie 4 dni i 4 dnia sie pogodzilismy, dobrze ze w odpowiednim czasie sie pogodzilismy , bo to byl pierwszy dzien moich plodnych dni :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry