• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sylka piękne dwie kreseczki, gratuluję :-)
happymama skoro miewałaś takie krótkie cykle to teoretycznie jest możliwe żeby owu była w 9dc, choć z racji tego że 10dc nie robiłaś pomiaru to mogła też być właśnie wtedy - nie wiemy czy w ten dzień tempka nadal nie była nisko. Jeśli jutro temperatura będzie 36,8 lub wyższa to można uznać, że owulacja była bo będą trzy dni wyższej temperatury. Ale gdyby jutro była niższa (ale nie niższa niż 36,6) to czekamy na czwarty pomiar- jeśli będzie wyżej niż 36,8 to owu była.

reklama
anuszka wiesz co tez się nad tym zastanawiałam, ale mysle, ze zrobimy tak, ze najpierw zadziałamy z laparoskopia, a jak już będę po powtórzymy mimo wszystko badanka nasienia. Masz racje, jeśli rzeczywiście sa takie dobre jak mowi gin, będę mieć porównanie np. po 5 dniach przerwy a nie 10 jak tu. Ale dwa tygodnie to może za wcześnie za powtorke, bo Ł. rzucil calkiem palenie, nie pali już eco wiec poczekamy do czerwca jak już będę po laparo i po 8-ym jak już będę spowrotem w domu zrobimy jeszcze raz żeby mieć pewność 100%. Łukasz będzie pewnie troszkę narzekal ale trudno :rofl2:nie ma wyjścia i koniec kropka :tak:

sylka ta ginka ma na prawde fajne podejście do pacjenta w tym wypadku do mnie. Wiem ze ordynator, który będzie mnie operowal nie ma dobrej opinii jeśli chodzi o uprzejmość, ale podobno jest bardzo dobrym fachowcem. Potwierdzily mi to dziś dwie osoby podsumowując go tak - jako człowiek cham jakich mało, ale jakos fachowiec wspanialy...no coz, szczerze miloby było jakby był również uprzejmym człowiekiem, ale najważniejsze jest to, żeby zabieg przeprowadzil dobrze - przezyje nawet arogancje z jego strony :zawstydzona/y:w końcu nie musimy zostać przyjaciolmi..

sandra obys miała racje Kochana. Szczerze ? boje się jak nie wiem, dziś pol dnia o tym myslalam, wiem ze nie powinnam czytac bo jak czytam to tylko więcej mysle,ale jakos nie umiem się powstrzymać.
Czekam na Twoje wyniki betki i nadal trzymam kciukaski !!! :-)

avensis hah to super !! :-) junior z prawego jajnika :-D w takim razie działajcie Kochana i trzymam kciukaski za powodzenie ! u mnie mimo wszystko ze staranek w tym miesiącu nie będzie patrze i obserwuje tempke i jakas taka rozchwiana mimo ze to pierwsza faza :blink:

misiaczku dziekuje Ci Kochanie Moje :*:* Tez mysle, ze mam drożne, ale z drugiej strony Olcia ma już 9 lat prawie, ja prawie 8 brałam anty i nie wiadomo czy mi się tam cos nie poprzestawiało :| w końcu z jakiegoś powodu nie udaje Nam się zafasolkowac już prawie pol roku i oby to kurcze Sloneczko była tylko torbiel.
Ciesze się, ze to już za dwa tygodnie, bo wtedy będę jeszcze przez @ wiec będziemy widzieć na bieżąco jak po zabiegu będzie się zachowywala tempka i kiedy @ się pojawi.
No a po @ jak juz się Nam objawi chce od razu zacząć staranka :> W końcu jak tam wszystko wyczyszcza, przeczyszcza i w ogole , to w sumie to będzie chyba najlepszy okres prawda :) ? A znieczulenie będzie na czas zabiegu, nie wiem ile to dokładnie trwa, dowiem i wypytam wszystkiego w poniedziałek jak będę juz tam na badaniach :|
aaaaaa zaparciami się nie martw ! mina, a ważne ze Fasolinka Nam zdrowiusko się chowa :*****

Ostatnia edycja:
Nuuska- ja miałam 2 razy narkozę w życiu, też się bałam ale to naprawde nic strasznego!
A wiadomo ile po laparo będziesz musiała odczekać aby móc się starać o maluszka?

happymama nie pytałam jeszcze, ale ginka wczoraj powiedziała, ze zaraz po laparo jak się @ pojawi będziemy się starac wiec wychodzę z zalozenia ze chyba już można w pierwszym cyklu :blink: Chcialabym bardzo, czytałam chyba nawet wczoraj posty dziewczyn po laparo którym udało się zajść w pierwszym cyklu po.
a jak u Ciebie Kochana ??

Nuuuska wiem, jak to jest czytać przed zabiegiem który cie czeka wszystko na jego temat w necie i człowiek zaczyna się nakręcać jak głupi. Miałam tak przed moją laparoskopią, wszystko na jej temat czytałam, ale będzie dobrze i musi być dobrze :))) JA ogółem jestem optymistką i wiem, że w życiu zawsze się jakoś ułoży. Sama jestem dziś optymistycznie nastawiona co do wyników, nie ważne jakie one będą będzie dobrze :)

happymama
wrzuć linki na te twoje wykresiki albo daj w opis jak my, będziemy miały lepszy podgląd, może rzeczywiście miałaś owu wcześniej ... :eek: :confused:

Nuuuśka
nie denerwuj sie tym znieczuleniem, będzie dobrze, ja przeżyłam ... liczyłam od 10 w dół i nie pamiętam jak 7 powiedziałam (a szybko liczyłam) a potem jak się obudziłam to tylko pierwsze co pamiętam to wymiotowałam ... ale było ok tylko że moja operacja trwała długo ... miałam wyciągane śruby z nogi ...
a w tym cylku się cos będziecie starać? tak troszke dla przyjemności, bo wiesz moze nie będzie takiego 'parcia' i sie uda? :happy:

sandra

czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry