• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

A no sama nie wiem, ale wiem że dramatyzuje. Mój gin nie jest taki zły bo odpowiada na moje pytania tak że jestem z nich potem zadowolona bo fajnie tłumaczy, nie to co moja byla gin. Mówił tylko że mam przyjść w czerwcu po kolejne opakowanie , a nie pójde po tabsy tylko mu powiem że odstawiłam i się staramy o dziecko. Właściwie to 1 cykl więc mogłam się spodziewać @ .

reklama
angelaaa
to twoja sprawa czego ty chcesz więc ja bym miała w nosie jego zdanie

Nuuuśka
ja rozumiem, ja bym sie nawet nie poddała laparo gdybym wiedziała, że mam fasolinke ... a ty tak?

mi mój gin tłumaczył ze po tabsach najlepiej 3 miesiące sie zabezpieczać inaczej np prezerwatywą a dopiero potem zacząć starania ;)

Kochane, na wstępie błagam nie pocieszajcie mnie, bo ja liczyłam się z takim wynikiem
Wynik Bety negatywny - brak ciąży
<0,100
w powierzonym materiale badanie wykonano dwukrotnie,
tak więc teraz cierpliwie czekamy na @ i zaczynamy staranka od nowa :)

anuszka no pewnie ze nie !! mnie chodzi o to, ze u mnie owu się przesuwa od dwóch miesięcy. Jak w tym cyklu tez się zjawi w 17dc np. to mogę teoretycznie zajść w ciaze ale nawet o tym nie wiedzieć, bo w dniu zabiegu będę w 23dc :| dlatego nie chce chyba tak kochana w tych dniach bo bałabym się i myslala potem czy przypadkiem się nie udało a ja o tym nie wiedziałam. Rozumiesz o co mi chodzi Slonce ?

sandra Kochana Nasza !!! nie martw się :| wiem jakie to uczucie, bo teraz miałam to samo, ale nie ma się co smucic tylko czekamy do @ i jak piszesz zaczynacie kolejny cykl staranek !! :-) i musi się udac !!

Nuuuśka Kochane ty moje Słoneczko ja się nie martwię naprawdę, bo to dopiero początek staranek :-):-):-) Wynik jakoś tak bardzo mnie nie rozczarował bo przecież domowe testy były negatywne, tak więc ja się nie nastawiałam na pozytywną Betę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry