• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sandra superasny ten Twój gizmak :-)

misia Desperado to ogolnie ma tak, ze jak się zaczynamy miziac to on zaczyna się slimtac :sorry2:i się slimta po spodniach moich tudzież po poduszkach :wściekła/y:

reklama
Ja od dziecka byłam "chowana" z kotami i w zwierzyńcu całym, moja mama opowiadała, że kotka Lalka ( cała czarna) była strasznie opiekuńcza w stosunku do mnie i siostry, jeżeli któraś zapłakała lub zakwiliła przy przewijaniu lub coś takiego to ona zaraz była obok i sprawdzała, czy dziecku krzywda się nie dzieje i czemu płaczę :) A jak mama wystawiała mnie w wózku na ogródku to ona zaraz wskakiwała do mnie i spała ze mną pilnując by mi się krzywda nie stała

A to fotka Tita HPIM3581.jpg

A mi bardzo się podobają imiona Waszych zwierzaków, Messi i Desperado, bomba tak inaczej

Załączniki

• HPIM3581.jpg
    HPIM3581.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
fajnie macie ze zwierzakami. My mamy 7 szczurów:-D bardzo bym chciała mieć psa, dzieci też ale nie mielibyśmy z nim co zrobić podczas wyjazdów wakacyjnych np. a nie wszędzie można psa zabrać ze sobą niestety no ale może kiedyś się zdecydujemy.

happymama wiem coś na ten temat, mój ma już ponad 10 lat, pies to niestety zobowiązanie na około 15 lat, mam o tyle dobrze, że czasem mogę podrzucić go rodzicom i jest ok bo on z kotami chowany, tak więc znają się i jest ok :)

Witajcie :) Zajrzałam tu na chwilkę :) Dostałam dzisiaj znów jakiegos brązowego plamienia :-(:-( niestety z wczorajszych staranek nici . A dzisiaj moja koleżanka z pracy ( jest w 5 miesiącu ciąży ) wylądowała w szpitalu, bolał ja 2 dni brzuch i miała plamienie. Ale nie wiem co z nią :-( .

Mimimoo @ miałam 16 Maja , wczoraj rano było ok, przyszłam z pracyplamienie i wieczorem było ok , wczoraj przytulanki a dzisiaj rano znów plamienie :-(

reklama
hej dziewczynki :*:*

angela bidusiu nie martw sie :* Trzymam kciuki za kolezanke i za Ciebie przede wszystkim. Ile dni jestes po @ ?

mimimoo super ze z oczkami maluszka wszystko dobrze :tak: wiedzialam ze bedzie dobrze ! U Nas tez u okulisty wszystko ok,choc okulistka wiecej rozmawiala ze mna na temat przychodni, w ktorej pracuje bo okazalo sie ze i ona miala tu jakis tam maly epizod niz na temat wzroku Oli. Ale jest ok, za pol roku na kontrole, okularki dalej nosimy. Najlepsze bylo to jak lekarka do mnie mowi, ze wszystko dobrze tylko troszke zezuje, ale to hna pewno minie z wiekiem - A ja na to - A gdzie zezuje ?? Bo ja jakos nie zauwazylam. Poprosila zeby sciagnela okularki i nastala cisza :-D Jej chyba tez by sie przydaly okularki :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry