• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Dziękuję :* @ nadal się chyba ciągnie, bo wczoraj rano lekkie plamienie na brązowo wieczorem ok więc były przytulanki a dzisiaj znowu plamienie. A miała się we wtorek skończyć

reklama
Witam z rana moje Sloneczka :-) @ w nocy sie zdecydowala i rozkrecila, tak wiec bardzo bym prosila o dodanie do listy z data 19 lub 20.06 :) bo niestety w telefonie nie mam mozliwosci edytowania postow :-(.

sandra ciesze sie ze @ sie pojawila - szybciej bedziecie mogli rozpoczac nowy cykl staranenk :tak: u mnie tempka w tym cyklu wcale jakas taka niefajna jak na I faze ale zobaczymy co bedzie dalej :|

Happymama 7 szczurów?? WOW. Ja miałam maksymalnie dwa. Fajne zwierzątka :tak:

Obecnie mam psiaka :)
7a3947fa2a90bc48gen.jpg
Ten na pierwszym planie :tak:

90_natka piękna temp. Daj znać co powie gin :tak:
U mnie znów minimalnie, ale do góry :tak:

Sandra strasznie ciężko było odkopać listę, ale jest ze str. 199 :tak:

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Nuuuśka - termin @ 13.06.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

Załączniki

• 7a3947fa2a90bc48gen.jpg
    7a3947fa2a90bc48gen.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 24
happymama tez kiedys mialam szczurki :D uwielbiam je ale Łukasz nie znosi wiec pozostalismy na kotach :tak: choc koty + szczutki...tak to by bylo cos :-D

Moniqaa sliczny psiulek :):) Z tego co pamietam juz chyba kiedy tu pokazywalysmy sobie Nasze zwierzynce, ale jak cosik to mam album w profilu z kociastymi wiec zapraszam do zwiedzania :-)

Nuuuśka pamiętam, pamiętam :tak: ale ja tam lubię patrzeć na mojego burka tym bardziej, że teraz jest z moimi rodzicami. Ma już 8 lat. czyli tyle ile średnio boksery żyją. U rodziców ma raj na ziemi. Domek jednorodzinny, a nie blok bez windy. Duże podwórko, a nie smycz...
A Twoje Koty pamiętam - śliczne :tak:

Zastanawia mnie kiedy była ta owulka u mnie :-D Kurczę jeden dzień w końcu duża różnica (w testowaniu :-p). Znowu się nakręcam..... :zawstydzona/y:
Na początku czerwca będzie gorąco... tyle testowanek....

90_natka
no minimalnie, ale ja mam w drugiej fazie niskie temp. Maks 36,6.
Mam nadzieję, że to normalne... Chociaż czytałam, że niektóre kobiety mają nawet owu bez skoku temp. i wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
u mnie niestety zimno bedzie jak nie wiem :-( bo ze staranek nici, ale jak juz pisalam mam nadzieje, ze po zabiegu w czerwcu odbijemy z podwojna moca :) oj jak bardzo bym chciala

reklama
Nuuuska na pewno bedzie dobrze :-) najwazniejsze to najpierw wyleczyc organizm, a kociaste juz ogladalam :-) sa swietne
Moniqa bardzo dziekuje Ci kochana :-) :*
Sliczny piesek :-)
No czekamy do czerwca i sie okaze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry