• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka na wstępie przesyłam dla Ciebie specjalną porcję mojego spaghetti IMG_0062.jpg

Misiaczku mój Kochany bardzo proszę mi się uspokoić, bo zaraz wsiądę w samochód i zaraz się do Ciebie na ten ursus, czy gdzie tam jeszcze wybiorę i skopię dupę Twojemu mężowi, za wygadywanie takich głupot. To w sumie normalne, że nie można uniknąć stresu, a teraz hormony u Ciebie buzują (czyli z Dzidzią wszystko ok, bo daje o sobie znać ) co sprawia, że każda głupota jest w stanie wyprowadzić Cię z równowagi. To nie oznacza jeszcze Tego, że nie dbasz o siebie. Proszę mi się w tej chwili uspokoić, bo z PIAPu mam do Ciebie blisko:cool2:

Załączniki

• IMG_0062.jpg
    IMG_0062.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Łukasz się wreszcie ocknal i wracają do domu. Dzwonie do Niego a on do mnie ze zjadłby cos dobrego. Mowie mu - to zrobie kolacje. A on - nie kolacje. Kebaba bym zjadł :-D
No i nie dość ze Ł. wroci to jeszcze z dwoma kebabami. Feee znowu obżarstwo a potem zrzędzę jak stara baba ze gruba i ze faldki rosna :cool2:W ogole wiecie co wyczytałam ostatnio i to wielu artykułach ? Ze bardzo szkodliwe dla kobiet w ciąży ale i tez dla tych staracych się sa wszelakie instanty, czyli np. zupki w proszku z serii "gorących kubkow", obiadki w proszku, jak i również herbaty i kawy w granulkach. Parzone jak najbardziej, ale te granulowane to podobno największy syf :eek:no tak, a ja codziennie wypijam przynajmniej jedna rozpuszczke.

Misia to nie ma za co :* to był pomysł Mariusza jak usłyszał o Twoich zmartwieniach i problemach :tak::tak::tak:

Nuuuśka ja całe nie mam tego problemu, bo kawy wogóle nie pijam :-):-) zupek w proszku też staram się unikać jeżeli już to bardzo rzadko je jadam, kabab, czy inne takie to sporadycznie :-)

sandra a ja kawuche wlasnie pije, nie lubie parzonej wiec pije rozpuszczke a tu się okazuje, ze ona szkodliwa.

Ide się polozyc za niedługo robaczki moje :* jutro będę w pracy pol dnia wiec będzie dużo czasu na pisanie :):tak:Spokojnej nocy :*

reklama
spokojnej nocy kochana, ja jeżeli już piję kawę (sporadycznie) to z ekspresu, dostaliśmy na rocznicę ślubu Dolce Gusto na kapsułki Nescafe, więc jak coś to tylko taką piję, ale bardzo bardzo rzadko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry