• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

sylka w poniedziałek jak wrócisz to będziesz trzymać kciukaski za mnie :-) tez również.
bo ja się boje !!! aaach :wściekła/y:

sandra spaghetti mniam mniam :-)ja tez uwielbiam !! wczoraj była moja salatka a dziś ja poproszę o podesłanie trochę :D

reklama
Ja juz po wizycie u lekarza. Tak jak mowilam moj wykres byl bardzo dziwny i jest bo bezowulacyjny. Mam dwie torbiele po niepeknietych pecherzykach, ktore sie skurczyly. I nawet nic nie dal dzien zwloki z luteina.

Co do luteiny mam brac i odstawiac jesli w dniu @ bylby pozytyw to wtedy mam brac dalej.Ale ten cykl juz jest spisany na straty.

na nastepny cykl dostalam pregnyl 2000 j. i od nastepnego cyklu mam byc pod stala kontrola aby podac pregnyl pecherzyki musz amiec conajmniej 19 mm.

Co do hormonow owszem zrobie ale dopiero po zakonczonej kuracji z tym ze musze odczekac conajmniej miesiac. Aby organizm wrocil do normy. Co do droznosci bedziemy myslec po nastepnej serii z CLO czyli tak gdzies zima.

Zalamalam sie kompletnie. A lekarz kazal nam wyjechac i powiedzial mi wprost ze on rozmumie moje stanowisko ale nie wszystko da sie przyspieszyc i ze stanowczo za duzo czytam.

Witajcie :) W końcu dotarłam na forum, przede mną 7 stron czytania . Czas tak szybko leci a ja mam tyle pracy :) @ juz na szczęscie sobie poszła :-) Jak przeczytam wszystko to znów się odezwę :)

Już przeczytałam :-) A tak wgl u mojej koleżanki z pracy to już plamienie ustało ale jest na podtrzymaniu, lekarz mówi ze nie ma 100 % pewności ze się zdrowe dziecko urodzi jak donosi :-( .

Nuuus ka ty sie nic nie bój, bedziesz pod fachowa opieka, zrobia porzadek z torbielem i dzieki temu kolejny msc moze juz zaowocuje. My tu bedziemy wysylac Ci pozytywne fluidy i bedziemy myslami z Toba ^^^^^^^^

Patuska przykro mi, wiem ze czlowiek sie nastawia a pozniej takie wiesci, musicie sie odprezyc i wierzyc ze i Wam sie uda jak sie wszstko wyreguluje w Twoim organizmie a na pewno tak bedzie , buziaki :*******

sylka jakimi myślami :-p na ble ble mój numer już jest, także ja licze na goraca linie ( w przerwach miedzy zygankiem po obudzeniu się zapewne :> ).
Ach jak ja nie lubie tych targow....caly tydzień mijaliśmy się z Łukaszem, wczoraj wrocil o 17.30, przedwczoraj tez, zjedliśmy cos i poszedł biegac. Dzis jest 18 a jego jeszcze nie ma i nie wiem ile mu zejdzie jeszcze. Jutro ja ide do pracy a Łukasz pelna para zaczyna targi, w niedziele to samo - ja tez do pracy. Jutro i pojutrze Ł. pewnie wroci po 21 wiec będę spac i w ogole się nie zobaczymy :-(do bani to czasem. Niby więcej zarobią, ale w takim okresie wiece ze sobą sms-ow piszemy niż na zywo rozmawiamy

DZIEWCZYNY!!!! potrzebuję wsparcia.
miałam straszny dzień. najpierw pokłóciłąm się strasznie z mamą, potem pokłóciłam się w sklepie, potem darlam sie przez telefon na serwis, a na koncu na meza - bo on zaczal na mnie krzyczec ze nie dbam o siebie, ze sie denerwuje, ze dopiero co stracilam ciaze i czy znow tego chce..... i sie poryczalam....
czy ja moglam cos zrobic swojemu dzidziusiowi??? czy pojechac do lekarza? czy napic sie melisy i uspokoic.... jestem cala roztrzesiona....

reklama
Nuuuśka współczuję Ci :* Mój K. jutro ma urodziny, ja do pracy , on do pracy bo odrabiają. Ale na szczęście o 14 wróci :-) Mam do Was jedno pytanko, o co chodzi z tym monitoringiem ? Bo słyszałam że dużo osób na to chodzi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry