• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

A to u Nas jest tak samo - zawsze mowie, ze Ł. w poprzednim wcieleniu był na bank kobieta,bo uwielbia chodzic po sklepach :sorry2:jego wpuscic do Centrum Handlowego to jak dziecku dac tone cukierkow. Mnie po godzinie już nogi wysiadają i mam dość, a on nie dawaj dalej i lazi po tych sklepach, oglada a mnie szlak trafia :zawstydzona/y: A czemu Maniek ? Pytam bo mój Ł. ma przezwisko "maniol" i często maniek za Nim wolaja :rofl2:

reklama
Kochane udalo mi sie zapisac uff co za ulga wizyta 10.06 o 16.30 :-)
Pogoda do bani :-( strasznie wieje i leje
Maniek to od Mariusza tak na niego wolamy :-D
Ja nie wiem czy on lubi chodzic ale nigdy nie wraca z pustymi rekami :-)
Dlaczego ja mam taka mala stope i butow nie moge kupic ;-( dla mnie to prawdziwe polowanie

sandra ja zawsze chciałam mieć mala stopke. Mam rozmiar 38/39 i zawsze dla mnie to był kajak choć wiem ze to totalnie bledne myslenie.
Zawsze podobaly mi się strasznie kobiety o małych stopach w szpilkach :-)a ja jak zaloze szpilki to wydaje mi się ze ta stopa się tak wydluza i wygląda na kacza :zawstydzona/y:

Cos mnie kluc niemiłosiernie zaczelo po prawej stronie na wysokości jajnika :-(

Ola zaprowadzona, kociaste nakarmione, ide trochę mieszkanko ogarnąć poki Ł. spi ;-)

Ja mam 35/36 to zależy od typu butów, producenta itp.
Może to z nerwów Cię boli ?
ostatnio kupiłam fioletowe szpilki i wygląda tak jak by obcas był na środku stopy co dodatkowo optycznie ją zmniejsza, wygląda to zabawnie, w spodniach tak jak bym prawie wogóle stopy nie miała :-p
Nie masz jeszcze dużej stopy, ja mam koleżanki co noszą 40 lub 41;-)

o matko to rzeczywiście masz malutka nozke. Ola ma teraz 35 rozmiar butow :baffled: i zastanawiałam się ostatnio kiedy się zatrzyma,bo w takim tempie to do 41 dopnie zanim stanie się pelnoletnia :zawstydzona/y: Ale dzisiejsze dzieci w ogole sa nader wyrosniete i to we wszystkie strony.Jakies takie niewymiarowe.Pamietam ze ja w jej wieku, bylam drobniutka i niska, a u Oli w klasie dzieciaki takie wysokie ze jeszcze trochę a do mnie podskoczą. Ola nosi rozmiary z metek dla 11-12 latek ( 145cm.)Koszykarka :-D

witam wtorkowo!

Sandra ja też mam taki sam rozmiar butów jak ty, zdarzyło mi ostatnio kupić fajne trampki na oddziale dziecięcym:-D Ciężko czasami coś dostać fajnego w swoim rozmiarze, ładnie wygląda mała stopa ale w praktyce nie jest tak pięknie kiedy sa fajne buty ale nie w małym rozmiarze.

dzisiaj piękna pogoda za oknem, zaraz się biorę za porządki, dzieciakom w pokojach muszę poogarniać i okna zamierzam umyć.

miłego dnia!

Witajcie :) Dzisiaj temperaturka 36,5 oraz brązowe plamienie i lekki ból lewego jajnika . Podobno mam dni płodne ale wątpię bo by plamienia nie było.

U mnie pogoda do bani, leje jak nie wiem co. I zimnooo

Ostatnia edycja:
angelaa- szkoda że nie mierzysz tempki od początku cyklu wtedy byś widziała czy się zanosiło na owulację czy nie. Mierzenie w środku cyklu jest mało sensowne.
Dziwne te twoje plamienia, moja siostra też tak miała i okazało się że ma jakiegoś polipa przy szyjce macicy, lekarka go szybko usunęła i było po sprawie. Jak będziesz u ginka to koniecznie wspomnij o tych plamieniach.

reklama
Koniecznie wspomnę, a ten cykl i tak odrzuciłam od szczęśliwych bo od początku było coś nie tak. A te plamienia to zdarzyły się już 2 raz, raz w marcu no i teraz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry