• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Nuuuśka
... bo w Naszym związku to tylko ja nie mam gustu ...
hahaha skoro on tak twierdzi to co powie o swojej osobie???
to jest dobre!!!
ciekawe co on na to?!?!?

a ja wróciłam z roboty o 00:35 co ty na to ?
bo kiero sobie jakieś zebranie wymyśliła ... i dwie godz po pracy jeszcze siedzieliśmy ...

i znów sie chwlę ... a co... zarażamy się nie? :D
dziś gadałam (nie widziałam bo kamery brak:(((() na skype z sis bo juz sa w domu i słyszałam jak mała 'kwicze' bo to nie placz jeszcze :D
i dostałam krótki filmik jak ssie cyca ...
bosze jaka jestem szcześliwa i nieszcześliwa zarazem ze nie mogę tam być :(((

2013-05-27 12.02.14.jpg

ja mam 38 a moja mama też ma 35 i często nie może znaleźć butów na siebie niestety
a szpilek nie nosze ...b o nie umiem w nich chodzic i noga mi sie męczy a tak bym chciała ... sexi to wyglada ...

bosze jaka pogoda, wieje, leje, masakra... tez bym w domu posiedziała ale nie mogę ...

a mój eM dziś znów zaspał do roboty ... kurde no jakoś w niedługim czasie już chyba 3 czy 4 raz ...

michalina, sandra ... czas i miejsce? czekam na propozycje ... ale w ten weekend może mnie nie być ...

taka paskudna pogoda a my mamy w planach mazury i grilla hahaha

anisen ale beta!!! super

Załączniki

• 2013-05-27 12.02.14.jpg
    2013-05-27 12.02.14.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Anisen gratuluję :-D Super, że kolejnej z nas się udaje :-D
Mam nadzieję, że kolejne wieści będą równie optymistyczne :tak:

90_natka u Ciebie widzę tempka pięknie pnie się do góry :tak: Czuję, że udało się Tobie i mocniasto trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

Sandra ładne buciki... Ja kiedyś praktycznie 24h/dobę nosiłam szpilki, a potem mi się odmieniło... teraz szpilki zakładam jak już muszę... Ostatnio miałam je na własnym ślubie i do tego zamówiłam sobie niziutkie (niestety 35 to głównie komunijne były) :-D

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

Kurczę, ale Wam zazdroszczę, że możecie się spotkać....
Mam nadzieję, że kiedyś jakbym jakimś cudem zawitała do Warszawy to mnie nie wygonicie :-D

Anuszka cudna siostrzenica :))

dziekuję. prawie sie poryczałam z wrażenia jak mi Pani z labory powiedziała wynik.
Życzę każdej takich emocji ;)

Anisen - pięknie :)))) spokojnej ciąży życzę i koniecznie daj znać jak będzie po usg:tak:

Anuszka- śliczna siostrzenica ,niech się zdrowo chowa!

Moniqaa- jeszcze masz trochę czasu do @ więc tempka jeszce może podskoczyć,jeszcze nie przekreślaj tego cyklu.

Natka- tempka bombowa u ciebie, czekam zniecierpliwością na twoje testowanko:tak:

ja korzystam ze słońca i piorę na potęgę żeby wszystko ładnie poschło na balkonie. Po obiedzie zamierzam wybyć z domu z dziećmi i wrócić pod wieczór. Trzeba nacieszyć się słońcem bo od jutra już ponoć deszcz.:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry