• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

avensis no wlasnie tez tak slyszalam i powiem Ci, ze czekam na to z utesknieniem :tak: bo juz mam dosyc tego zimna. Moja mala dzungla na balkonie marnieje z dnia na dzien przy takiej pogodzie :|

reklama
nie ma czego zazdrościć bo właśnie lunał deszcz a na długi weekend też zapowiadają deszcz:wściekła/y: to było było na tyle jeśli chodzi o piękną pogodę.

..eh.. znów mnie męczy wieczorna temperatura (37.4)... znów mi zimno :baffled:

Mówicie Kobietki, że jutro ma być cieplej. Super, bo już mam dość tego deszczu i tej temperatury :wściekła/y: W pracy też zwolnienia się szykują, a jutro koniec miesiąca (piątek wolny)... Szkoda słów...

Miłego wieczorku, a tym co się już kładą kolorowych snów :tak:

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

Moniqaa oj Kochana biedna !! Mam nadzieje, ze to nie przeziębienie, kurcze szkoda by było.Ale pogoda nie nastraja do niczego innego niestety :-(Mnie tez ciagle zimno jest, a dziś myslalam ze zakicham się na amen :nerd:

ide się polozyc, niedawno wrocilam z pracy, poszlam po Ole do tesciow, polozylam ja spac i sama się klade nareszcie po padam na cyce :blink:

happymama
ten deszcz to z PL do was niestety idzie :-\

mam nadzieję że będzie cieplej i oby tylko nie padało. mamy w planach wyjechać na mazury w czw kurde no!

reklama
Witajcie . Długo tu nie posiedzę ale postanowiłam zawitać. Plamienia nie ustały a ginekolog we wtorek, nie wiem czy się tu do wtorku pojawię no ale zobaczymy. Bardzo Was polubiłam ale postanowiłam odpocząć od wszystkiego. Dam znać po wizycie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry